Фирма Рентекс ЕООД е сред водещите компании в страната за продажба, отдаване под наем и сервиз на тежка строителна техника. Предлага пълна гама услуги, свързани с тежка механизация, които се извършват от опитни служители, с цел високо качество на изпълнение. Разполага с широк набор от машини за строителството за отдаване под наем и модерно оборудван сервиз.

От Rentex ни потърсиха за брандирането на един от фирмените им автомобили с рекламно фолио. Нашите дизайнери създадоха модерна и атрактивна визия, съобразена с дейността на компанията.

Рекламни надписи и лого от фолио 3M Scotchcal 50

Използвахме една от най-добрите серии фолио на пазара по отношение на цена и качество. Това е полимерното фолио за рекламни надписи 3M Scotchcal 50 с гланц финиш. Логото и надписите са изпълнени в цветовете на бранда – жълто и черно. Основните дейности, които извършва Rentex са разположени от двете страни на облепване на бус. Контрастът между двата цвята им придава ясна видимост и четимост. Дизайнът се разчупва от ефектната жълто-черна сигнална линия, която е изработена от същото фолио.

Дори малките и фини детайли не бяха пречка за фолиото и екипа ни

Част от дизайна на брандирания бус са изключително детайлни графики на различни машини за строителство. Обикновено толкова сложни елементи се печатат на фолио за дигитален печат. Но в случая успяхме да ги изработим чрез плотерно изрязване. Не само процесът на изработка, а и апликирането им е по-трудоемко. Разбира се, това не попречи за безупречното изпълнение на проекта. Опитните ни монтажисти на фолио се справиха перфектно и резултат е видим.

Рекламна агенция Медия Дизайн е 3М оторизиран производител повече от 20 години. При брандирането на автомобили се използват качествените материали на 3М, с цел да се гарантира високо качество и трайност на рекламите. Предоставяме и 3M™ MCS™ Warranty – гаранция за качество и съвместимост.


Клиент:  Рентекс ЕООД


Дата:  Юли 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив