HR компанията RewardGateway отново избра услугите на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и поставянето на красива табела в своя офис. Дизайнът ѝ е изключително стилен и перфектно допълва атмосферата на работното място.

Плексигласова табела с логото на RewardGateway

RewardGateway заложи на ефектна и изключително стилна имиджова реклама – светеща табела от плексиглас с релефни букви. Забележима и актрактивна интериорна табела, която се вписа в модерно декорирания офис на компанията в град Пловдив. Такъв тип изработка на табели изпълнихме от плексиглас, облепен с черно фолио и обемни букви във фирмените цветове.

В табелата са вградени релефни букви тип сандвич и логото. Надписите – името и слогън на компанията, са направени от 10 мм прозрачен и 4 мм бял плексиглас. По същия начин сме изработили и логото, но лицата на буквите са апликирани с 3M транслуцентно фолио в няколко цвята. Рекламната табела е засветена с корейските светодиоди G.O.Q. LED, които са изключително дълготрайни и енергоспестяващи.

В практиката си сме се убедили многократно, че LED осветлението е най-правилният избор при изработката на светещи реклами. В комбинация с останалите използвани материали, табелата на получва гаранция от 3 години, а реално животът и е поне 2 пъти по-дълъг.

Освен красива и стилна, табелата на RewardGateway е трайна и лесна за поддръжка. Крайният резултат е наистина естестически издържан, благодарение на качествената работа на нашите професионалисти.


Клиент:  Reward Gateway


Дата:  Декември 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив