Модерна и иновативна компания за охранителни услуги и техника се обърна към нас за брандиране на фирмен автомобил с реклама от фолио. Фирма S Force Security е представител за България на британския лидер в системите за сигурност Westminister International Ltd. Компанията се стреми да предлага на своите клиенти съвременен и по-различен начин на обслужване от познатите в бранша.

За да отговорим на изискванията на пловдивската Фирма S Force Security, използвахме доказани в световен мащаб продукти на американската компания 3M. В този проект заложихме на устойчиво и трайно фолио за рекламни надписи на автомобили от серия 3M Scotchcal 50.

Suziki Baleno на S Force Security с атрактивна визия

Разположихме надписите и логото на компанията от всички страни на автомобила, за да бъде ясно забележим, откъдето и да бъде погледнат. Доброто разпределение на информацията и стилните линии от бяло фолио правят фирменото Suziki Baleno привлекателно и разпознаваемо. Поставени са и данните за връзка – уебсайт и телефон.

Всички детайли от тази външна реклама за автомобили са от полимерно фолио 3M Scotchcal 50, монтирани от нашите обучени професионалисти. Като резултат се получи перфектно цялостно облепяне с надписи от фолио, което се покрива от гаранция 3M MCS Warranty за качество и съвместимост на материалите.


Клиент:  S Force Security


Дата:  Август 2019


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив