Нашите дългогодишни клиенти T-market отново ни се довериха за брандирането на техен обект, но този път в Карнобат. За тях изработихме две светещи табели, които поставихме на входовете на магазина. На паркинга монтирахме и светещ тотем с логото на T-Market. Eднотипното брандиране на всички обекти на хипермаркета води до безпроблемното и мигновено разпознаване на бранда от всички минувачи.

T-market Карнобат се сдоби с нови светещи табели

Табелите за обекта на хранителни магазини T-market Карнобат, са изпълнени със система алуминиеви профили и винил 3M Panagraphics III. Логото на T-market е от фолио 3M Scotchcal Translucent за светещи реклами. Зад ефективния и привличащ вниманието светлинен ефект, стоят корейските LED модули – G.O.Q. LED. Те допринасят за икономичното и силно светене на рекламно-информационното изделие.

Светещ тотем на T-market анонсира местоположението на обекта

Тотемът на T-market в Карнобат изработихме по сходен начин. За основата му използвахме алуминиев профил с винил, като облепихме лицето с транслуцентно фолио на лидерите в бранша – 3M. Отново използвахме G.O.Q. LED модули, за да постигнем ослепителен и ярък ефект на рекламното послание. Самият тотем монтирахме върху здрава конструкция, която гарантира за неговата стабилност. Светещите тотеми допринясят за по-бързото и категорично разпознаване на бранда от вскички минувачи по всяко време на денонощието.

Така изпълнени и двете рекламни конструкции гарантират не само за ефективността на рекламата и разпознаваемостта на бранда, но и за надежността и трайността ѝ.


Клиент:  Т-МАРКЕТ


Дата:  Март 2018


Гаранция: 3 години


Град: Карнобат