Верига магазини Т-market ни се доверяват от години за брандирането на техни магазини със светещи и несветещи рекламни табели. Методологията и материалите при изработката на нашите табели се е доказала като изключително дълготрайна и лесна за поддръжка. Брандирането на този обект – T-market София бул. Възкресение, е част от кампанията за ребрандиране на 12 Пени маркета с табели на Т-маркет.

Светеща табела за T-market София бул. Възкресение

Изработихме нова светеща табела за магазин на веригата Т-маркет. Направена е от алуминиев профил и винил 3M Panagraphics III с фолио 3M Scotchcal TRANSLUCENTЗа осветлението отново използвахме дълготрайните светодиоди на G.O.Q. LED.

Обновяване на светещ тотем с реклама на T-market

Светещият тотем на входа на магазина стана като нов. Подновихме вида му, като поставихме нов винил с надпис T-MARKET от фолио за светещи реклами. Освен с добрата си визия, тотемът грабва вниманието на минаващите по булеварда коли и пешеходци с ярко осветление (то бе част от реновирането му). Заменихме старите луминисцентни лампи с енергоспестяващите светодиодни модули на корейската фирма G.O.Q. LED.

Тотемът е изключително ефективен начин да бъде забелязано местоположението на обекта. Поставен е на подходяща височина, така че да се вижда както през деня, така и през нощта.


Клиент:  Т-МАРКЕТ


Дата:  септември 2016


Гаранция: 3 години


Град: София