Изразяваме удовлетворението си от коректно и качествено изпълнената работа, благодарим за отзивчивостта на екипа и добрите делови отношения, които ще развиваме и за в бъдеще.

Вигинтас Шапокас, t-market
Максима България (Т-Маркет)Вигинтас Шапокас

Трайна и качествена система за табели – T-market София Дианабад

Веригата магазини Т-МАРКЕТ отново се довери на нашия професионализъм за брандирането на новия си обект в София – T-market София Дианабад. Приложихме най-добрата система за светещи табели с алуминиев профил и винилно лице 3M Panagraphics III.

Клиент: Верига магазини Т-маркет

Дата: март 2017

Гаранция: 3 години

Вид: Светещи табели с винил

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: София

Върху него е поставено транслуцентно фолио за светещи реклами на и G.O.Q. LED светодиоди. Този начин на изработка е доказано най-добрият при подобен вид табели – с външен ъгъл. Тъй като материалите са изключително качествени и издръжливи при външни условия, животът на табелата е доста дълъг – около 7 до 10 години.

T-market София Дианабад има идентична рекламна визия с останалите обекти, за да бъде разпознаваем като част от бранда. В дългогодишната ни работа сме спечелили доверието на веригата с бързо и качествено изпълнение на техните външни реклами. При отварянето на всеки нов магазин, без значение в коя точка на страната се намира, Т-Маркет избира Медия Дизайн за своите светещи и несветещи рекламни табели.