Клиент: Верига магазини Т-маркет

Дата: Октомври 2017

Гаранция: 3 години

Вид:

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Казанлък

Изразяваме удовлетворението си от коректно и качествено изпълнената работа, благодарим за отзивчивостта на екипа и добрите делови отношения, които ще развиваме и за в бъдеще.

Вигинтас Шапокас, t-market
Максима България (Т-Маркет)Вигинтас Шапокас

T-Market отново повериха в наши ръце бандирането на техен обект, но този път в Казанлък. През последните години сме изработили множество светещи и несветещи реклами, в цялата страна, за известната верига магазини за хранителни стоки. Изградили сме доверие и гаранция за трайността и безупречността на рекламните материали към нашия клиент.
За обекта в град Казанлък, изпълнихме светеща табела, която поставихме на входа на магазина. Добавихме и светещ тотем, който прави магазина още по-видим за жителите на града.

Светеща винилна табела в Казанлък

Светещата табела в Казанлък изработихме от винил в комбинация с алуминиев профил. Лицето на табелата облепихме с транслуцентно фолио на 3M – 3М Scotchcal 2330 за светещи реклами. За осветлението отново заложихме на корейските светодиони модули – G.O.Q. LED. Те придават ефектен и дълготраен блясък.

Светещ Тотем T-Market насочва клиентите на магазина

Светещият тотем за T-Market изработихме по сходен начин, като към стария пилон поставихме нова, двустранно светеща табела. Отново заложихме на винил и алуминиев профил за основата, а лицето облепихме с транслуцентно фолио на 3M. Светодиоди на G.O.Q. LED са част от безупречното осветяване на рекламния тотем.
Еднотипното брандиране за всички обекти на веригата магазини T-Market цели по-добро анонсиране и фирмено обозначение на марката.

Тотемите са изключително подходящи за външна реклама. Освен че могат да бъдат ефектни и разнообразни по дизайн, те са перфектни указатели, които лесно привличат внимание.

Защо винил?

Винилът съчетава в себе си няколко свойства, които го правят желан и често използван материал. Той е лек и лесен за монтаж, което от своя страна дава и възможност за заменяне на рекламните визии. Алуминиевият профил, с който често бива комбиниран, е гарант за здравината и устойчивостта на готовото изделие. Така изработени, рекламите имат много по-дълъг живот от гаранционния.