Във верига супермаркети T MARKET ще намерите винаги прясно месо, обработено в собствени цехове, атрактивно ниски цени и правилното съотношение между цена и качеството на продуктите. От ръководството им се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща табела в Панагюрище за техен обект.

Светеща T-MARKET табела, Панагюрище със система от алуминиеви профили

Нашият екип изработи ъглова светеща табела с винил. Винилът е перфектно изпънат с помощта на специализираните алуминиеви профили за светещи табели. Благодарение на тях сглобката е фина и прецизна, което определя и отличния й вид.

Освен елегантно, изделието е здраво и устойчиво. Специалната система с алуминий е на практика е вечна, тъй като материалът не корозира и не изисква поддръжка. Това от своя страна гарантира спокойствие години наред.

Лицето на светещата табела е идеално осветено, благодарение на ярките светодиоди G.O.Q. LED и перфектно изпънатия винил с транслуцентно фолио на 3М 3630. Така реализираната табела в Панагюрище е с висока трайност и поне 10 години безпроблемна експлоатация.


Клиент:  Т-МАРКЕТ


Дата:  Май 2015


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище