Клиент: Туристическа агенция Tourist Service Пловдив

Дата: Март 2015

Гаранция: 3 години

Вид: Светещи табели с винил

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Светещи табели с ефект на обемни букви, Tourist Service Пловдив

Две рекламни табели от алуминиеви профили и винил насочват към местоположението на офиса на туристическа агенция Tourist Service Пловдив. Те са част от брандирането на обекта с външна реклама (на стъклата апликирахме рекламно фолио).

Изработихме светещите табели с алуминиеви страници, боядисани във фирмения цвят на компанията по система РАЛ/RAL. За лице използвахме качествен винил 3M Panagraphics III, върху който са апликирани два вида фолио за светещи реклами. Рекламните надписи Tourist Service място за изгодни пътувания и логото Travel TSG online market са от 3M транслуцентно фолио за устойчиви цветове, без промяна при светене. Върху останалата част от лицето на табелите поставихме 3М черно блокаут фолио за блокиране на светлината. По този начин светят само рекламните надписи, а не цялата табела и се получава ефект на светещи букви.

За осветяването избрахме ярките и енергоспестяващи светодиодни модули на корейската компания G.O.Q. LED. Благодарение на качеството и безпроблемната им работа даваме на табелите на Tourist Service Пловдив 3 години пълна гаранция.