Едно от новооткритите заведения в Пловдив – West Cafe, проект на нашите дългогодишни партньори от детски центрове Тон Бонбон, се сдоби с външна реклама с оригинална визия. В съответствие с типа и стила на заведението създадохме елегантна и атрактивна реклама за West Cafe – светещи обемни букви и лого, монтирани на табела с дървесна текстура.

West Cafe с ефектна светеща външна реклама

Изработихме красиви и ефектни обемни букви и лого, които са изцяло от плексиглас. За да се получи пълно копие на шрифта, с който се изписва името на кафетерията, апликирахме 3M транслуцентно фолио за светещи реклами върху лицето от бял плексиглас. По същия начин, с помощта на 3M фолио, направихме и логото. Буквите West Cafe и логото са изработени със страници от черен плексиглас, с което сме постигнали ефекта – светене насочено напред, без светлината да се разсейва странично. Всички материали на 3M, които използваме са защитени с 3M™ MCS™ гаранция.

LED осветлението на обемните надписи е вградено в основата (табелата) от еталбонд. Използвахме ярките и напълно безопасни светодиоди на корейската фирма G.O.Q. LED, една от водещите в световен мащаб.

Табела от еталбонд с дървесна текстура

Основата, на която са монтирани обемните букви, е изработена от еталбонд. Върху нея поставихме 3M фолио от серията DI-NOC™ с дървесни текстури, за да имитираме дървена основа. С фолиото от 3M DI-NOC™ бързо и лесно могат да се преобразят обекти и да се получи атрактивна дизайнерска визия.

Благодарение на отличната имитация на разнообразни естествени материали, фолиото намира широко приложение в архитектурния дизайн – екстериорен и интериорен. Изключително гъвкавите му свойства, позволяват да се апликира абсолютно чисто, което дава възможност да се монтира дори при работещи заведения или друг тип обекти.


Клиент:  West Cafe


Дата:  Март 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив