В началото на 2019 година отвори врати Wunderbær – магазин и бира бар, където може да се дегустира и закупи крафт бира с марката Hills.

Намира в центъра на град Пловдив – ул „Бетовен“ 2. Във Wunderbær Hills Beer Bar & Shop освен да се насладите на 6-те вида регионална крафт бира, произведена по Баварска технология, можете да научите какви събития се провеждат в Пивоварна Hills – гр. Перущица и да получите нужната информация за тях.

Обстановката във Wunderbær магазин и бира бар предразполага за отпускаща среща с приятели на по чаша качествена бира. Тук може да се опитате впечатляващия и балансиран вкус на крафт бирите Hills – Smooth Bock, Helles Rauch, Weizen, Pils, Summer Blanche, Single Stout.

Светеща табела с лотото на Wunderbær освежи фасадата на бира бара

Стилното лого на Wunderbær Hills Beer Bar & Shop претворихме в красива кръгла табела. Изделието е изработено с релефни букви. Рекламното изделие поставихме над входа на бира бара, върху стъклената фасада.

Прецизното и елегантно изпълнение на светещата табела бе определящо за свежата и модерна визия на рекламата.

За светещия надпис с логото на Wunderbær използвахме букви тип „сандвич“, изработени от бял плексиглас и фолио за светещи реклами. Осветлението на табелата е с помощта на надеждните и енергоспестяващи светодиодни модули G.O.Q. LED. Те светят ярко и привличат внимание към бира бара. Атрактивен е и самият начин на светене на табелата. Освен светещите букви на лицето, табелата свети контражурно – с ефектен ореол.

Изпълнена по тази технология за табели, рекламата на Wunderbær Hills Beer Bar & Shop е дълготрайна и устойчива. Гаранцията на светещата табела е 3 години, но реално тя ще представя подобаващо крафт бирарията много по-дълго време.


Клиент:  Wunderbær Hills Beer Bar & Shop


Дата:  Март 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив