Ще „съживим“ вашите идеи за реклама с наситени и ярки цветове

В Медия Дизайн сме оборудвани със съвременна техника за печат – мощният принтер Epson SureColor S80610, който ни позволява да предложим на своите клиенти безкомпромисно качество за всички изработвани реклами – табели, обемни букви, тотеми, облепяне на автомобили.

Основни Предимства:

Изображения с ярки и наситени цветове като резултат от пълноцветен солвентен печат с 10 цвята мастила, включително червен, оранжев, бял или сив металик и висока разделителна способност от 1440 dpi.
Печат върху множество материали – самозалепващо фолио, винил, канава, тапет, фотографска хартия и други.
Бързина и прецизност – клиентите получават своите реклами винаги навреме и в кратки срокове, без това да повлияе върху качеството.
Разнообразие от приложения – създаваме атрактивни реклами за нуждите на всеки бизнес: билбордове, банери, пана и други рекламни материали с по-малки размери.

Изключителна точност и несравнимо качество

Epson SureColor S80610 предоставя печат с изключителна точност, благодарение на своята интелигентна система за управление на материали. Използва автоматично подаване на медията с прецизен контрол на обтягането advanced auto-tension control system ( AD-ATC ), което придвижва големи ролки с постоянна стъпка, без значение от тежестта им. Благодарение на гъвкави антистатични притискащи ролки се оптимизира сцеплението и точността при подаване.

Използвайки съвременните двойни печатащи глави PrecisionCore TFP и усъвършенствана формула на бързосъхнещите солвентите мастила UltraChrome GS3, принтерът създава графики с перфектни реалистични цветове. Възпроизвежда до 98,2% от плътните цветове на PANTONE Solid Coated Colours по системата PANTONE MATCHING SYSTEM®, оценени и сертифицирани от Pantone. При много от медиите е възможно прецизиране на качеството с режима Epson Precision Dot™, осигуряващ максимално растеризиране на файловете за детайлност на изображението, плавни преходи и наситени цветове.

Висока производителност

С помощта на интелигентно автоматично почистване на печатащите глави, което внимателно отстранява засъхнало мастило и външни замърсители, без да използва повторно почистващата материя, се елиминира възможността мръсотия да попадне по дюзите и главите, а това повишава производителността и качеството. В допълнение Epson SureColor S80610 притежава и система за филтриране на прах и мастилена мъгла.

Разходът на мастило за изображения с наситени цветове, което покрива цялата площ, е минимален. Бързосъхнещите мастила UltraChrome® GS3 осигуряват напълно сух печат, готов за ламиниране и монтирате на още на същия ден. Тези технологични въведения гарантират постоянен печат и непрекъсната експлоатация, респективно клиентите на Медия Дизайн получават качествени реклами в кратки срокове.

Рекламни графики с 3M™ MCS™ Warranty

Солвентните мастила Epson-3M UltraChrome® GS3 Inks, съвместно разработени с 3M, са предназначени за използване в усъвършенстваните солвентни принтери SureColor® S-Series на Epson. Като 3M оторизиран производител, Медия Дизайн работи изключително с материали на 3M (фолио, ламинати, апликиращи ленти). С вкарването в производствения процес на принтер Epson SureColor S80610 , работещ с одобрените от 3M мастила за висококачествен пълноцветен печат, покриваме всички изисквания на 3M за издаването на 3M™ MCS™ Warranty гаранция за завършена рекламна графика. Може да сте сигурни, че получавате най-пълната гаранция в индустрията, която ви осигурява необходимото спокойствие през целия гаранционен период.

Широкоформатен латексов печат

Открийте неограничени възможности за реклама с широформатен принтер HP Latex 1500. Печатаме реклами с големи размери върху редица материали с перфектно качество. Латексовите мастила, които използва принтера, са напълно безвредни за здравето и околната среда. Нека творим заедно!