Практични изделия от плексиглас за вашата реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда широка гама продукти от плексиглас и други пластмаси. Целият процес по изработката на плексигласовите изделия съответства на стандартите и изискванията за това производство. Медия Дизайн разполага с отделна работилница, оборудвана със съоръжения и машини за обработка на всички видове пластмаси. Екипът от професионалисти е с богат опит в тази тясно профилирана дейност. Това на практика позволява да се реализират разнообразни по сложност проекти за рекламни изделия от плексиглас като: рекламни стелажи за продукти, дисплеи за брошури, кутии за дарения, номера за стаи, информационни табелки, баджове, рудани за бижута и други.

Специалистите ни от отдела за производство на плексигласови изделия работят с голямо разнообразие от качествени материали – плексиглас, PVC и други видове пластмаси. Благодарение на богатия избор на цветове и материали могат да бъдат изпълнени дори луксозни изделия, които да задоволят напълно и най-придирчивия вкус. Стремим се да предоставим на клиентите качествени рекламни изделия на напълно достъпни цени.

Атрактивното презентиране на продукти

Несъмнено, най-важно за привличане вниманието на клиентите при реклами на продукти е начинът на презентиране. Освен рекламите по билбордове, брандирането на фирмените автомобили и обекти, ефективен начин за представяне на продукти е използването на рекламни изделия от плексиглас. Клиентите забелязват дори и най-дребните детайли, когато те са със стилен дизайн и качествена изработка. Например, ако трябва да се представи нов козметичен продукт и той е изложен върху някой рафт в магазина, едва ли ще бъде забелязан. Ако обаче този продукт бъде поставен на брандиран рекламен стелаж с атрактивен дизайн със сигурност ще направи впечатление.

Рекламна агенция Медия Дизайн залага именно на оригинални и същевременно практични плексигласови изделия за реклама, които да привличат повече клиенти, а респективно с това да се увеличават продажбите на рекламирания продукт. За нас е важен крайният резултат от рекламата – успешна рекламна кампания за клиентите.

Изпълнени проекти на изделия от плексиглас: