Практични изделия от плексиглас за Вашата реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда широка гама изделия от плексиглас и други пластмаси. Целият процес по изработката на плексигласовите изделия съответства на стандартите и изискванията за това производство.

Разполагаме с отделна работилница, оборудвана със съоръжения и машини за обработка на всички видове пластмаси. Екипът от професионалисти е с богат опит в тази тясно профилирана дейност. Това на практика позволява да се реализират разнообразни по сложност проекти за рекламни изделия от плексиглас като: рекламни стелажи за продукти, дисплеи за брошури, кутии за дарения, номера за стаи, информационни табелкибаджовепоставка за бижута и други.

Защитни прегради от плексиглас
Светещи кутии за каси - Метро България
Плексигласова стойка за брошури, Медия Дизайн
Стойка от плексиглас за брошури, менюта, промоции.

Специалистите ни от отдела за производство на плексигласови изделия работят с голямо разнообразие от качествени материали – плексиглас, PVC и други видове пластмаси. Благодарение на богатия избор на цветове и материали могат да бъдат изпълнени дори луксозни изделия, които да задоволят напълно и най-придирчивия вкус. Стремим се да предоставим на клиентите качествени рекламни изделия на напълно достъпни цени.

Атрактивно презентиране на продукти

Най-важно за привличане на вниманието на клиентите при реклами на продукти е начинът на презентиране. Освен рекламите по билбордове, брандирането на фирмените автомобили и обекти, ефективен начин за представяне на продукти е използването на рекламни изделия от плексиглас.

Клиентите забелязват дори и най-дребните детайли, когато те са със стилен дизайн и качествена изработка. Продукт, който е поставен на брандиран рекламен стелаж с атрактивен дизайн със сигурност ще направи впечатление.

Изложеният пример е на ефектен аквариум, създаден от нашите специалисти по плексиглас. Той е с обем 300 литра, оребрен на всеки 10 см за постигане на желания bubble ефект.

Рекламна агенция Медия Дизайн залага именно на оригинални и същевременно практични плексигласови изделия за реклама, които да привличат повече клиенти, а респективно с това да се увеличават продажбите на рекламирания продукт. За нас е важен крайният резултат от рекламата – успешна рекламна кампания за клиентите.

Промоутър от плексиглас на FAT
Стелаж за насипни продукти проектиран от рекламна агенция Медия Дизайн
Какво представляват плексигласовите изделия?

Плексигласът е гъвкав материал, който позволява създаването на почти всякакви форми – плексигласови рекламни стелажи, стелаж за насипни продукти, аквариуми, дисплеи за брошури, кутии за дарения, номера за хотелски стаи, информационни табели, баджове, поставка за бижута и други.

Полезна ли е рекламата от плексиглас?

Продуктите върху рафт в магазина рядко привличат вниманието на клиента. Ако обаче този продукт бъде поставен на брандиран рекламен стелаж с атрактивен дизайн със сигурност ще направи впечатление.

Къде да поръчам изделие от плексиглас?

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана PVC работилница, оборудвана със съоръжения и машини за обработка на всички видове пластмаси. Екипът от професионалисти е с богат опит в тази тясно профилирана дейност и имат възможност да реализират разнообразни по сложност проекти за рекламни изделия от плексиглас