Елегантни и устойчиви светещи обемни букви от алуминий

Светещите обемните букви с лице от плексиглас и страници от алуминий се изработват в случаите, когато буквите са с по-големи размери. Задължително е, когато буквите са с височина над 80 см (но не по-голяма от 2 метра) страниците да са от алуминий, така те са много по-устойчиви на атмосферните условия. Обикновено се монтират на покриви на сгради или на места, до които достъпът е затруднен, където са подложени на силен вятър.

Тази система е с висока трайност и е с по-изгодната цена в сравнение със системата с алуминий и винил. Алуминият не корозира и след години изглежда перфектно, без следи от атмосферните условия. Малък недостатък е, че не могат да се оформят детайли като остри ъгли и по-специфични форми.

Обемни букви от алуминий, Изработка - Медия Дизайн
Обемни букви с алуминиеви страници, Медия Дизайн
Обемни букви с алурапид, Медия Дизайн
Светещи обемни букви с алуминий, Медия Дизайн

Светодиодното осветление реализира висок светлинен добив на все по-добри цени, като почти измести осветяването с нетрайните луминисцентни лампи. Над 7 години инсталираме корейските светодиоди G.O.Q. LED™, които са едни от водещите в бранша. Отличават се с много добри характеристики и висока издръжливост. Другите светодиодни модули, които инсталираме при по-натоварени приложения или по изискване на клиентите, са американските на лидерът в световен мащаб SloanLED™.

На практика осветлението на обемните букви определя гаранцията на обемните букви. Във вариантите с корейски светодиоди – 4 години, а с американските – 5 години. И в двата варианта, реалният експлоатационен живот на буквите е поне 8-10 години.

Кога е правилно да се използват светещи букви от алуминий?

Когато височината на буквите е между 80 см и 2 метра.

Обемните букви такава височина се изработват от системата с лице от плексиглас и страници от алуминий. Те са малко по-заоблени от тези изцяло от плексиглас, но са много здрави. Букви с тази големина са по-изгодни от системата с винил, затова клиентите често ги предпочитат.

В този случай лицето на обемните букви е цяло (не са необходими снадки), понеже листовият материал плексиглас е с размери до 2 метра. Така няма опасност от последващи проблеми като образуване на фуги, които пък застрашават осветителната система.

Polo1 - обемни букви от плексиглас
Светещи обемни букви от алуминий Apex Service

Когато е необходима покривна реклама

Заради това, че са устойчиви и здрави, обемните букви с алуминий често се монтират на покриви, където са подложени на вятър и дъждове. Светещите букви с плексиглас и алуминиеви страници гарантират издръжливост при тези натоварени условия. Електрическата система е добре защитена, което е гаранция за безпроблемна експлоатация.

Понеже буквите с Алурапид са олекотени, то и монтажът им е по-малко трудоемък. Това ги прави много подходящи за реклама на банки, административни сгради, болници, хотели – където най-често мястото за светещи реклами е на покрива.

Когато искаме здрави светещи букви на добра цена

Светещите обемни букви с лице от плексиглас и алурапидни страници са малко по-тежки от тези с винил, но са по-изгодни като цена. Независимо, че обемните букви са леки, те са много здрави и устойчиви на атмосферните влияния.

В много случаи клиентите изискват монтирането на буквите на високи и със затруднен достъп места, за които тези обемни букви са добър вариант.

Защо да поръчате светещи букви от алуминий?

Обемните букви от алуминий с лице от плексиглас са много добра външна реклама за фирми от различни браншове. Те са подходящи за банкибизнес сградимоловеобучителни центровехотели, аптеки и други.
Светещите букви от алуминий изглеждат отлично и допринасят за добрия имидж.

Къде се монтират?

Леката и опростена конструкция позволява монтаж на труднодостъпни и сложни места.
На покриви, на високи места, по-лекият монтаж е с ключово значение. Затова буквите от алуминий често се използват като реклама на банки, хотели, клиники, молове, където мястото на външната реклама е точно там.

Колко дълъг живот имат буквите от алуминий?

Продължителното експлоатиране на обемни букви с алуминиева система Алурапид не се отразява на външният им вид. За този материал не е необходима поддръжка, няма и следа от ръжда. Това пести средства на клиентите. Буквите са здрави и конструкцията им е стабилна и устойчива на натиска на ветровете, които са много по-осезателни по високите места.

Подложени на тежки метерологични условия, каквито са по високите фасади и покриви, буквите могат да издържат дълго. Особено, ако осветлението е със светодиоди, си гарантирате спокойствие и почти никаква поддръжка за поне 8 години.