Обемни букви от алуминий, Изработка - Медия Дизайн
Обемни букви с алуминиеви страници, Медия Дизайн
Обемни букви с алурапид, Медия Дизайн
Светещи обемни букви с алуминий, Медия Дизайн

Светещите обемните букви с лице от плексиглас и страници от алуминий се изработват в случаите, когато буквите са с по-големи размери. Задължително е, когато буквите са с височина над 80 см (но не по-голяма от 2 метра) страниците да са от алуминий, така те са много по-устойчиви на атмосферните условия. Обикновено се монтират на покриви на сгради или на места, до които достъпът е затруднен, където са подложени на силен вятър.

Тази система е с висока трайност и е с по-изгодната цена в сравнение със системата с алуминий и винил. Алуминият не корозира и след години изглежда перфектно, без следи от атмосферните условия. Малък недостатък е, че не могат да се оформят детайли като остри ъгли и по-специфични форми.

Светодиодното осветление реализира висок светлинен добив на все по-добри цени, като почти измести осветяването с нетрайните луминисцентни лампи. Над 7 години инсталираме корейските светодиоди G.O.Q. LED™, които са едни от водещите в бранша. Отличават се с много добри характеристики и висока издръжливост. Другите светодиодни модули, които инсталираме при по-натоварени приложения или по изискване на клиентите, са американските на лидерът в световен мащаб SloanLED™.

На практика осветлението на обемните букви определя гаранцията на обемните букви. Във вариантите с корейски светодиоди – 4 години, а с американските – 5 години. И в двата варианта, реалният експлоатационен живот на буквите е поне 8-10 години.

Кога е правилно да се използват светещи букви от алуминий?

Когато височината е буквите е между 80 см и 2 метра.

Обемните букви такава височина се изработват от системата с лице от плексиглас и страници от алуминий. Те са малко по-заоблени от тези изцяло от плексиглас, но са много здрави. Букви с тази големина са по-изгодни от системата с винил, затова клиентите често ги предпочитат.

В този случай лицето на обемните букви е цяло (не са необходими снадки), понеже листовият материал плексиглас е с размери до 2 метра. Така няма опасност от последващи проблеми като образуване на фуги, които пък застрашават осветителната система.

Polo1 - обемни букви от плексиглас
Светещи обемни букви с плексиглас и алурапид, Bulbank

Когато е необходима покривна реклама.

Заради това, че са устойчиви и здрави, обемните букви с алуминий често се монтират на покриви, където са подложени на вятър и дъждове. Светещите букви с плексиглас и алуминиеви страници гарантират издръжливост при тези натоварени условия. Електрическата система е добре защитена, което е гаранция за безпроблемна експлоатация.

Понеже буквите с Алурапид са олекотени, то и монтажът им е по-малко трудоемък. Това ги прави много подходящи за реклама на банки, административни сгради, болници, хотели – където най-често мястото за светещи реклами е на покрива.

Когато искаме здрава светещи букви на добра цена

Светещите обемни букви с лице от плексиглас и алурапидни страници са малко по-тежки от тези с винил, но са по-изгодни като цена. Независимо, че обемните букви са леки, те са много здрави и устойчиви на атмосферните влияния.

В много случаи клиентите изискват монтирането на буквите на високи и със затруднен достъп места, за които тези обемни букви са добър вариант.

Светещи обемни букви от алуминий Apex Service

Защо да поръчате светещи букви от алуминий?

Рекламните букви от алуминий (Алурапид) се характеризират с висока трайност и устойчивост. Сглобката им е прецизна, а материалите, използвани за изработка – плексиглас, алуминий, фолио, светодиоди – с високо качество. Това определя и тяхната здравина за години напред.

Подложени на тежки метерологични условия, каквито са по високите фасади и покриви, буквите могат да издържат дълго. Особено, ако осветлението е със светодиоди, си гарантирате спокойствие и почти никаква поддръжка за поне 8 години.

Леката и опростена конструкция позволява монтаж на труднодостъпни и сложни места.

На покриви, на високи места, по-лекият монтаж е с ключово значение. Затова буквите от алуминий често се използват като реклама на банки, хотели, клиники, молове, където мястото на външната реклама е точно там.

Обемните букви от алуминий с лице от плексиглас са много добра външна реклама за фирми от различни браншове. Те са подходящи за банки, бизнес сгради, молове, обучителни центрове, хотели, аптеки и други.

Светещите букви от алуминий изглеждат отлично и допринасят за добрия имидж.

Продължителното експлоатиране на обемни букви с алуминиева система Алурапид не се отразява на външният им вид. За този материал не е необходима поддръжка, няма и следа от ръжда. Това пести средства на клиентите. Буквите са здрави и конструкцията им е стабилна и устойчива на натиска на ветровете, които са много по-осезателни по високите места.

За да бъде предпазено лицето на обемните букви от надраскване, слънце и влага, то може да бъде облепено с фолио. Работим с фолио на 3M с доказани свойства – висока трайност и издръжливост. Като оторизиран дистрибутор на продукти на 3M, Медия Дизайн разполага със специалисти, обучени да работят успешно с всички материали.

Изпълнени проекти на светещи букви от алуминий: