Магазин JUMBO предлага стоки и продукти за малки и големи. Там може да намерите огромен асортимент от детски играчки, продукти за дома и градината, автомобилни аксесоари и още много изкушаващи предложения на изгодна цена.

Рекламна агенция Медия Дизайн извърши подмяна на електрическата инсталация на обемните букви на магазин JUMBO в кв. Дружба, София. Това бе тежка задача, предвид, че те не са изработени от нас.

ПРЕДИ:

Как обемни букви, които едва светят се превърнаха в ярки и равномерно светещи?

Отговорът е SloanLED!

Магазинът на Jumbo в квартал Дружба имаше два огромни обемни надписа. За осветяването им са използвани LED модули с неясен произход. С времето са дали дефекти и повечето от тях са спрели да светят или са драстично намалили яркостта си. При инсталиране на такъв тип светодиодно осветление е изключително важно да се знае какво представлява LED осветлението и как най-правилно да се инсталират модулите.

Това, което направихме бе да предложим най-доброто. Ръководството на JUMBO приеха офертата на Медия Дизайн да замени съществуващите светодиодни модули със висококачествените SloanLED VL4 HO. Серията VL4 е изключителен пробив в науката за оптична физика, съчетана с десетилетия изследвания в областта на рекламната индустрия.

Модулите са специализирани за обемни букви с насочено напред осветяване, като осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината с ъгъл на светене 160°. С тях използвате по-малко модули за по-бърза инсталация и по-ниска цена. Те ви предоставят качество, с живот над 54 000 часа!

СЛЕД:

Целият процес по подмяна на инсталацията бе изключително сложен и се изискваше голяма прецизност, предвид големината на обемните букви и мястото, където са монтирани. Нашите професионалисти приеха предизвикателството и успяха да се справят отлично със задачата.

Разликата е съвсем очевидна. Ярко, наситено светене, което просто не може да се подмине. Вече съвсем спокойно можем да кажем, че след ремонта, обемни букви JUMBO са точно такива, каквито трябва да бъдат!