През последното десетилетие се оформи интересна тенденция в интериорната реклама. Все повече компании залагат на по-модерно и атрактивно представяне с елегантните и изгодни текстилни табели за брандиране на своите обекти.

Медия Дизайн отговори на развиващия се пазар, предлагайки качествен и практичен продукт. Текстилните табели, които произвеждаме намират приложение като информационни или презентационни табели в молове, заведения, офиси, хотели, изложения и други. Светещите табели с текстилно лице са представителна имиджова реклама за много фирми от различни сектори на индустрията.

Алуминиев профил за текстилни табели
Светеща табела с профили за текстил
Текстилна табела с LED осветление
Светещи текстилни табели с LED за интериорно приложение

Как ги изработваме?

Изработват се със страници от фин и устойчив алуминиев профил, специализиран за захващане на плат. Има варианти табелата да се изпълни с дълбочина от 6, 8, 10 или 12 см, според конкретните нужди на клиента. Плиткият профил и леката конструкция позволяват готовата текстилна табела да се вгражда в ниши. Вградените табели наподобяват „плосък екран“ на телевизор и са също толкова атрактивни. Платът е с отлична светлинна пропускливост и това помага на табелата да свети ярко.

Предлагаме и двустранен профил, с който могат да се изработват светещи тотеми. Те се монтират на специални крачета и могат лесно да бъдат премествани на желаното от клиента място.

LED осветление за 3 или 5-годинишна гаранция на табелите

За осветяване на текстилните табели използваме качествено LED осветление от доказани производители. С корейските светодиодни модули G.O.Q. LED с чип на Samsung™, табелите са покрити от 3 години пълна гаранция. В случай, че инсталираме LED модулите на американската компания SloanLED, светещите табели с текстилно лице имат 5-годишна гаранция.

Изгодно рекламно решение за всеки бизнес

Рекламните табели с текстилно лице се монтират лесно, без някакви специални технически умения. Това ги прави подходящи за монтаж и от неспециалисти, а бизнесите спестяват от средства за допълнителен труд. Текстилните табели са изгодно рекламно решение и заради ниската цена на плата. Този фактор е от значение особено за компании, при които се налага честа смяна на рекламните визии. С удобството, което предоставя алуминиевият профил за текстил тази дейност се осъществява много лесно и бързо.

Кога е правилно да се използват текстилни табели?

Когато имаме нужда от атрактивна интериорна реклама

Специализираният алуминиев профил, който използваме за изработката на текстилни табели, е със семпъл и елегантен вид. Не изглежда натрапчиво и се вписва идеално в различни интериорни дизайни – от класически до модерни и по-луксозни.

Платът, използван за рекламните визии, предоставя високо качество на печат на рекламните изображения, което е важно при реклами, които се гледат от близко разстояние. Има отлична пропускливост на светлината и свети много ярко. Цялостното изделие – светещата текстилна табела, изглежда атрактивно и привлича внимание.

Текстилна табела за IMIKS Silver Jewellery
Табела с Фонтан ди треви за ресторант Рибарника

Когато сменяме често рекламните визии

Тъй като текстилът (платът) за изработката на лицето не е скъп материал и се подменя лесно, текстилните табели са подходящи при честа смяна на реклами. Например, магазини за дрехи или обувки, които обявяват своите колекции всеки сезон. Използването на винилни реклами до преди няколко години, които са по-скъпи за изпълнение, налагаше да се пускат рекламни визии Пролет-Лято и Есен-Зима. С икономичната им алтернатива, вече е изгодно да се правят отделни визии за всеки от четирите сезона.

Когато ни е необходим светещ тотем за реклами в МОЛ-ове

Много популярни станаха светещите тотеми на продукти в МОЛ-овете, заради своя грабващ вниманието вид. С тяхна помощ продуктите се анонсират много добре. Те са мобилно и практично изделие, като се инсталират и местят лесно и без усилия. С двустранния профил за светещи текстилни табели, промоционалните тотеми се изработват бързо, надеждни са и напълно безопасни за места с висока посещаемост.

Защо да поръчате текстилни табели?

Светещите текстилни табели са икономически по-изгодни от винилните реклами за интериора. За разлика от тях, те могат да се вграждат в ниши и да се осветяват с LED модули. Винилът е по-скъп от текстила и при необходимост от често заменяне на рекламни визии, изисква доста повече средства.

Как се монтират текстилните табели?

Леката конструкция на алуминиевия профил прави монтажът на табелите с текстилно лице лесен и бърз. Платът също се захваща много лесно за профила и дори неспециалист може да го изпъне за нула време. Така за обекти, които често сменят рекламите си, няма нужда да се търси специализиран екип при подмяната им. Това премахва и разходите за труд.

Какви предимства имат текстилните табели?

С двустранните профили за текстил могат да се изработват двустранно светещи табели (рекламни тотеми). Те са подходящи за интериора на търговски центрове и МОЛ-ове, като с тях обиковено се презентират продукти и промоционални оферти. Излглеждат перфектно и лесно могат се местят от едно място на друго.
Текстилните табели могат да се вграждат в ниши, понеже са много леки и плитки. Максималната дълбочина на профила е 12 см. Има още три дълбочини алуминиеви профили – 6, 8 и 10 см, според нуждите на конкретното приложение. Вградените текстилни табели наподобяват светещи LCD дисплеи, и са също толкова ефектни.