Рекламна табела за офис Агрион София

Екипът от професионалисти на Медия Дизайн изработи рекламна алуминиева табела за фирма Агрион София – компания, специализирана в управлението на земеделски активи. Табелата е много стилна и напълно отговаря на дейността на фирмата.

Основата ѝ изпълнихме от 2мм листове алуминий и се получи устойчива конструкция, която е много лека и практична. Готовото изделие само се монтира на съответното място – лесно и бързо. Зеленият цвят на табелата, който е част от фирмената идентичност на компанията, постигнахме чрез прахово боядисване по ситема RAL. Изработката ѝ е изключително прецизна и естетически издържана, за да привлича внимание.

Логото направихме като обемни букви от плексиглас в цвят бял „опал“, с дебелина 2 мм. За конкретния случай, този материал е изключително подходящ изпълнението на шрифта на обемните букви. По-големият надпис „Агрион“ е издаден напред с 8 см, а другият, поместен в долния десен ъгъл на табелата, е с обем 6,5 см. Лицето на по-малките букви Agrion облепихме с транслуцентно фолио на 3М, серия 2330, в зелен цвят.

За осветяването на буквите на табелата на Агрион, се доверихме за пореден път на корейските светодиодни модули G.O.Q. LED с вграден чип на Samsung. Те са с доказано качество, дълготрайност и енергийна ефективност.

Благодарение на рекламна агенция Медия Дизайн, компания Агрион София се сдоби с една наистина стилна табела, която ще краси офиса им дълго време.


Клиент:  Agrion


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Цялата страна