Нова стилна визия с боядисани светещи букви на ресторант Лайпциг

Разположен в сърцето на град Пловдив, хотел Лайпциг привлича с лукс, идеалната си локация и качествено обслужване. Хотелът се намира на минути от Главната улица в града, а също така е между няколко важни транспортни точки. Стария град, Альоша и множеството картинни галерии са само част от местата, които са в непосредствена близост до Лайпциг.

Хотел Лайпциг разполага с ресторант и бар, които могат да удовлетворят и най-взискателните гости. Ресторантът на хотела е не само място за почивка и приятен обяд,  в него има също така 4 конферентни зали. Те са с различна големина – най-малката е ВИП зала „Шилер“ с 12 места. Най-голямата, „Менделсон“, има капацитет от 200 места – и е идеално място за отпразнуването на сватбифирмени тържества, балове или коктейли.

Ресторант Лайпциг е естествено продължение на класния хотел, а рекламният надпис на него излъчва усещането за приятно изживяване в уютна атмосфера.

Обемни букви от неръждавейка боядисани с червена автобоя

Придържайки се към високите стандарти и изисквания на хотела, монтирахме боядисани светещи букви към предната част на козирката над ресторанта чрез стабилни метални дистанционери. Надписът изработихме от неръждавейка и боядисахме с автобоя в червен цвят. Предимствата на инокса, като здравината и устойчивостта му, го правят подходящ именно за такъв вид външно брандиране. За трайността на екстериорната реклама, голяма роля изиграва и автобоята. Нанесена върху неръждавейката, тя запазва максимално дълго непроменен външния вид на надписа.

Боядисаните в червено букви са с контражурно осветление, което допринася за представителността и визията на луксозния ресторант, дори и в тъмната част от денонощието. Използваните за рекламата G.O.Q светодиоди, придават естетика и финес на ресторант Лайпциг и поддържат високия имидж на бранда.


Клиент:  Ресторант Лайпциг


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив