Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп има репутация на лидер в своя бранш. Те се стремят да продължат развитието си чрез разширяване на регионалните си представителства, за да са максимално близо до своите клиенти и да предлагат все повече и по-качествени продукти и услуги. От компанията повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн брандирането на техен служебен автомобил.

Брандиране на служебен автомобил

От ръководството на Euromarket се довериха на нашите опитни специалисти за облепянето на техен служебен автомобил с рекламни графики. Използвано бе висок клас полимерно фолио. Ние разполагаме с различни видове фолио спрямо повърхността, която ще бъде облепяна. Доверяваме се на американския лидер 3M при избора на материали, защото качеството и трайността на финалния продукт са наш приоритет.

Брандирането на автомобили привлича повече внимание върху Вашия бизнес и то без почивен ден. Получавате 24-часова реклама, която Ви помага да изградите имидж и добра репутация.

Безплатна реклама

Облепянето на служебен автомобил с рекламни графики е доказана и печеливша стратегия. Това е единственият начин, чрез който може да се създаде т.нар безплатна реклама. Опитът показва, че брандирането изисква единствено първоначална инвестиция, а след това си я възвръщате обратно многократно във времето.


Клиент:  Euromarket


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив