Авангард Консулт е самостоятелен търговскоадминистративен комплекс. Там работят екип от инженери, които с готовност реагират и оказват техническа помощ и консултации при заявена нужда. Клиентите им могат да разчитат на доставка на стоките до тях в рамките на 24 часа.

През годините компанията многократно се е доверявала на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на различни рекламни изделия. Този път се обърнаха към нас за облепяне на декоративно фолио за стъкла в техен магазин.

Брандиране на витрини с фростед фолио – Авангард Консулт

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн извърши облепяне с декоративно фолио за стъкла на витрини в офис. При избора на материали се доверихме за пореден път на американския лидер 3M. Инсталирахме каст, самозалепващо фолио фрост серия 3M Scotchcal със заскрежен, матиращ ефект.

То съдържа кристално прозрачно лепило, което гарантира еднаквост на визията и от двете страни. Друго негово предимство е, че е лесно за почистване и премахва отблясъците от стъклото. Фолиото с фрост ефект предоставя неограничени възможности за дизайн.

Защо да брандирате своя обект?

С брандиране на витрини имате възможност да създадете автентична и уникална визия за Вашия офис, магазин или база. По този начин ще утвърдите своя бизнес имидж в очите на клиентите си. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с опитни професионалисти, които ще Ви помогнат с тази задача. Ще бъде изготвен проект, който да бъде реализиран бързо и качествено и в услуга на Вашия бранд.


Клиент: Авангард Консулт


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив