Ръководството на Уни Хоспитал в Панагюрище, се обърна към рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на подходяща интериорна и външна визуална комуникация за посетители и медици.

Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ се намира на територията на град Панагюрище. Градът е столица на Априлското въстание от 1876 година. В Панагюрище е открито и световноизвестното Панагюрско златно съкровище, 9 съда, изработени съвършено и прецизно. Фиалата от прочутото Панагюрско съкровище вдъхнови графичния елемент на логото на „Уни Хоспитал“, който символизира целодневните грижи към пациентите си.

Днес болницата разполага с над 300 легла и в нея работят над 600 души – медицински и немедицински персонал. През 2019 година болницата получава две медицински награди – за инвестиции и специална благодарност от пациенти.

Интериорни табели улесняват търсенето на медицински кабинети и спестяват време

Поставянето на висококачествени интериорни табели в болницата за активно лечение, улеснява престоя на клиентите. Посетителите лесно могат да намерят това което търсят, което допринася за лесното външно и вътрешно несловесно общуване. На кабинетите сме монтирали малки табели с големи четими букви. Поставянето на подобен тип букви, информационни табели и надписи са изключително важни за всяко едно медицинско заведение. Те са преведени и на английски език, което е огромно улеснение за чужденците.

Определяне на мястото, където е правилно да бъдат поставени също има основна важна роля. Съвместната ни работа с „Уни Хоспитал“ Панагюрище, успя да ни помогне да изберем най-подходящите локации за поставянето на указателни табели и надписи. Правилно извършената визуална комуникация и качественото брандиране на лечебното заведение помага на посетителите да избегнат неприятното лутане и губене по коридорите.

Визуална комуникация помага на пациенти, медицински служители и посетители

В помощ на пациентите сме поставили табло на всеки етаж, което съдържа информация за всички кабинети. До тях сме монтирали табела с надпис за етажа на който се намирате. После лесно и бързо, можете да разберете накъде трябва да се насочите, защото информацията за всички медицински кабинети е точно пред вас.

За да изтъкнем логото на Уни Хоспитал използвахме релефни обемни букви от неръждавейка. Те изглеждат изискано и перфектно изтъкват логото на болницата.


Клиент:  Уни Хоспитал


Дата:  Май 2020


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище