Ръководството на Уни Хоспитал в Панагюрище, се обърна към рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на подходяща интериорна и външна визуална комуникация за посетители и медици.

Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ се намира на територията на град Панагюрище. Градът е столица на Априлското въстание от 1876 година. В Панагюрище е открито и световноизвестното Панагюрско златно съкровище, 9 съда, изработени съвършено и прецизно. Фиалата от прочутото Панагюрско съкровище вдъхнови графичния елемент на логото на „Уни Хоспитал“, който символизира целодневните грижи към пациентите си.

Днес болницата разполага с над 300 легла и в нея работят над 600 души – медицински и немедицински персонал. През 2019 година болницата получава две медицински награди – за инвестиции и специална благодарност от пациенти.

Интериорни табели улесняват търсенето на медицински кабинети и спестяват време

Поставянето на висококачествени интериорни табели в болницата за активно лечение, улеснява престоя на клиентите. Посетителите лесно могат да намерят това което търсят, което допринася за лесното външно и вътрешно несловесно общуване. На кабинетите сме монтирали малки табели с големи четими букви. Поставянето на подобен тип букви, информационни табели и надписи са изключително важни за всяко едно медицинско заведение. Те са преведени и на английски език, което е огромно улеснение за чужденците.

Определяне на мястото на табела Панагюрище за нуждите на болницата, така че правилно да бъдат поставени всички информационни елемети, също има основна важна роля. Съвместната ни работа с „Уни Хоспитал“, успя да ни помогне да изберем най-подходящите локации за поставянето на указателни табели и надписи. Правилно извършената визуална комуникация и качественото брандиране на лечебното заведение помага на посетителите да избегнат неприятното лутане и губене по коридорите.

Визуална комуникация помага на пациенти, медицински служители и посетители

В помощ на пациентите сме поставили табло на всеки етаж, което съдържа информация за всички кабинети. До тях сме монтирали табела с надпис за етажа на който се намирате. После лесно и бързо, можете да разберете накъде трябва да се насочите, защото информацията за всички медицински кабинети е точно пред вас.

За да изтъкнем логото на Уни Хоспитал използвахме релефни обемни букви от неръждавейка. Те изглеждат изискано и перфектно изтъкват логото на болницата.


Клиент:  Уни Хоспитал


Дата:  Май 2020


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище