За цялостната реклама за Врати Русе, с която изградихме облика на един от фирмените им магазини, използвахме няколко различни техники. Комплексното брандиране бе изпълнено стъпка по стъпка, по всички правила и изисквания на нашите клиенти. Разчупената форма на фасадата не ни затрудни и представихме краен продукт, който фирмата от Северна България одобри напълно.

Врати Русе се занимава с търговия на интериорни и входни врати. Бързото и качествено обслужване на клиентите е сред приоритетите на фирмата, която също така разполага и с огромно продуктово разнообразие. Една от целите на фирмата е иновативното развитие, като този стремеж е добре въплътен в новата визия на магазина, която реализирахме.

Разнообразие от светещи и несветещи реклами за Врати Русе

На покрива монтирахме голяма светеща табела, която е по цялата дължина на магазина. Страниците са от алуминиеви профили, а лицевата част от винил 3М Panagraphics. Рекламната визия постигнахме с няколко цвята транслуцентно фолио, които са апликирани върху винила. Така табелата е видима и през тъмната част на денонощието.

Фасадата преобразихме с 3-милиметрови етлабондови плоскости, върху която апликирахме рекламни надписи от фолио, серия 3М Scotchcal. Плоскостта следва 3D кривините на магазина и обгръща изцяло предната му част. Надписите си контрастират перфектно с цветния фон.Важно допълнение към брандирането на обекта са и светещите обемни букви и лого.

Надписът „Врати“ поставихме до входната врата на магазина, който допълнително акцентира върху дейността на Врати Русе. Изработихме ги от бял плексиглас, а на лицето им апликирахме черно фолио, като по този начин рекламният надпис свети само странично. Логото на фирмата представлява бяла корона с малък зелен детайл, препращащ към идеята за смарагдов скъпоценен камък. Изпълнихме го от плексиглас, подходящ за направата на дребни и по-фини елементи. И лого, и буквите са осветени с G.O.Q. светодиоди, гаранция за дълготрайност на рекламните изделия.

Впечатляващата визия на шоурума на Врати Русе, която проектирахме и изпълнихме, гарантира на фирмата видимост, разпознаваемост и не на последно място – уникалност.


Клиент:  Врати Русе


Дата:  Април 2015


Гаранция: 3 години


Град: Русе