Клиент: Two&One

Дата: Юли 2016

Гаранция: 3 години

Вид: Релефни букви

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Пловдив – един от най-древните градове в Европа, с улици строени над древен Рим. Известната Главна улица на града е осеяна с интересни обекти за хранене, кафенета и магазини, които привличат вниманието на минувачите и посетителите на града. Именно там се е сгушил и търговският обект на Two&One, вписвайки се в забързания и оживен живот на града.

Изящество и стил за магазин Two One

За тях изработихме ефектни несветещи обемни букви тип „сандвич“, за които е характерно съчетаването на два или повече вида материал. За да постигнем атрактивния вид на логото Two One, комбинирахме прозрачен, бял и червен плексиглас. Отделните елементи са преплетени един в друг, с цел постигане на ефектно лого във формата на сърце.
Освен логото, за магазин Two&One изработихме елегантен двустранно светещ елемент, който допълва визията му.

Изпълнен изцяло от плексиглас, съчетан с фолио за светеща реклама на лидерите в бранша – 3M. За да постигнем по-добро анонсиране на обекта, осветихме изделието с G.O.Q. LED диоди, които от своя страна допринесоха и за елегантния му вид.

Качествени и трайни рекламни изделия

Вече 25 години бизнеси от всякакво естество се доверяват на Медия Дизайн за изработката на рекламни изделия и цялостно брандиране на техните складове, офиси, търговски обекти и други. Независимо дали става въпрос за дългогодишни клиенти или нови, ние винаги подхождаме с отговорност и прецизност към поетите проекти, като гарантираме дълъг живот и качество на рекламните изделия.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment