Рекламна агенция Медия Дизайн изцяло обнови визията на бус Еурокатена Пловдив. Фирмата се занимава с продажба на гуми и сервизна дейност, което успяхме да отразим ясно и точно с ефектен дизайн. Брандирахме буса, като го облепихме с комбинация от различни видове фолио на доказания лидер в бранша – .

Фирмен бус на Еурокатена Пловдив преобразен с car wrap фолио

За цялостното облепяне на автомобила използвахме серия фолио 3М 1080. Основният цвят на буса на Еурокатена Пловдив е жълт – 1080 M-15 Yellow Matte. Той е много атрактивен и успява да прикове вниманието към автомобила, респективно към рекламата. В контраст с фона, апликирахме останалите елементи от фолио в черен цвят (1080 М12 – Matte Black). За белите ленти и надпис с логото на фирмата на предния капак и лицевата горна част на буса използвахме 1080 бяла перла.

Ефектни елемнти със светлоотразително фолио

Надписите „SOS“ и „Eurocatena“ на страниците и вратите са облепени с черно светлоотразително фолио, което нощем свети в бяло. Това фолио на 3М е тяхна запазена марка и е стандарт за качество и трайност. Използването му при брандиране на бус е гаранция, че вашата реклама ще бъде забелязана. За буса на Eurocatena използвахме светлоотразително фолио, за да акцентираме върху най-важните детайли от рекламата и те да са видими по всяко време на денонощието.

Гърбът на буса е с интересен дизайн, с черни ленти, които обкантват задните врати. Те едновременно служат като „рамка“ на рекламните надписи от фолио и акцентират на тях. Изпълнихме ги от светлоотразително фолио, така че бусът Еурокатена Пловдив е ясно забележим вечер, с „маркировка“ от светещи ленти.

Фолиото 3M 1080 е специално предвидено и за неравности, за да прилепва плътно, без да остават несъвършенства. Освен като оторизиран производител на 3М, разполагаме и с екип от професионалисти, които се справят с предизвикателствата на прецизното облепване на неравни повърхности, както беше и в случая с буса на Eurocatena. Това ни дава правото да гарантираме за качеството и устойчивостта на всички наши външни реклами.

Визията на фирмения бус Еурокатена ООД се получи изключително въздействаща както през деня, така и през нощта, благодарение на прецизното изпълнение на Медия Дизайн.


Клиент:  Еурокатена ООД


Дата:  Септември 2016


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив