В бързоразвиваща ни столица вече редица стартъп компании търсят свободни помещения, в които да развиват своята дейност. Бизнес център Premium в София осигурява точно такава възможност на много компании, който да положат основите на своя успешен бизнес и да изживеят прекрасни моменти.

Бизнес център Premium разполага с 8 000 кв. м. площ с редица различно разположени офис помещения. Сградата представлява перфектното съчетание между лукс и комфорт!

Елегантни вградени букви „тип сандвич“

За да се съобразим с архитектурната визия на бизнес центъра изработихме изчистена, но елегантна и атрактивна анонсираща табела, която монтирахме пред входа.

Табелата се състои от две части. Първо изработихме релефни обемни букви, които обозначават входа на бизнес центъра. Обемните букви „тип сандвич“ са изпълнени от прозрачен плексиглас, върху който е облепено фолио за светещи реклами на американската компания 3M. Благодарение на свойствата на фолиото успяхме да изрежем фини детайли и да пресъздадем изискания шрифт, който придаде допълнителна елегантност на табелата.

Целият надпис е вграден в еталбондова основа. Тя е изключително подходяща за подобен тип външни рекламни инсталации, тъй като осигурява на цялата конструкция висока устойчивост и издръжливост при различни метеорологични условия.

А за яркото и равномерно осветяване на рекламата се погрижиха светодиодните модули на корейските производители G.O.Q. LED. Те още по-силно подчертават ефектно облепените обемни букви и анонсират входа на бизнес сградата.

Този тип рекламни табели са изключително подходящи за подобни архитектурни здания, които целят да постигнат внушителен и представителен вид, чрез който да вдъхва доверие както на клиентите, така и на посетителите!


Клиент:  БЦ Премиум


Дата:  Май 2017


Гаранция: 3 години


Град: София