Надпис, който създава отлично впечатление

Ефектните букви и логото за Медицински университет Пловдив са изключително елегантни и напълно се вписват в стила на сградата. Дизайнът на логото на Медицински университет Пловдив е направен от нашите дизайнери още преди 15 години. Оттогава университетът се асоциира с това лого. При създаването на проекта за обемни букви и лого за сградата задачата ни беше да пресъздадем представителния им вид, но вече като външна реклама. Успешно изпълненото предизвикателство превърна изделията в едни от най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив.

Благодарение на отличния си външен вид те допринасят за добрия имидж на университета. Цялостното възприемане на масивната и модерна сграда, брандирана с ефектни букви, вдъхва доверие и респект. Поставени над централния вход на зданието, логото и буквите се виждат от всички студенти и посетители.

Те създават усещане за сериозна и надеждна институция за всички преминаващи покрай университета. Прецизната изработка, ефектният вид на материала и атрактивното ореолно осветление придават на обемните букви и логото за Медицинския университет представителност и изисканост. И през деня, и през нощта рекламата на институцията е достатъчно привлекателна. Особено впечатление прави нестандартното ореолно осветление, като допълнителен акцент в подкрепа на имиджа.

Гарантирана трайност и здравина

Конструкцията и целият крепеж на буквите е от неръждаема ламарина. Допълнително те са боядисани с индустриална боя, подобна на тази за автомобилите, но по-здрава. Голямо предимство на този вид обемни букви е устойчивостта на използвания материал. Неръждаемата ламарина не ръждясва, не се деформира с времето и запазва добрия си външен вид за дълго време. На практика този тип ефектни букви от неръждавейка, особено тези боядисани с авто боя, имат неограничен живот на експлоатация.

Осветлението е с LED модули GOQ LED с чип на Samsung. Това гарантира безопасност на рекламата и осигурява необходимото спокойствие за клиента. Светодиодното осветление спестява на университета средства за поддръжка на обемните букви и лого. Благодарение на високата трайност на LED светодиодите, поне 6-7 години не се налага ремонт на осветлението.


Клиент:  Медицински университет Пловдив


Дата:  Януари 2011


Гаранция: 5 години


Град: Пловдив