Надпис, който създава отлично впечатление

Ефектните букви и логото за Медицински университет Пловдив са изключително елегантни и напълно се вписват в стила на сградата. Дизайнът на логото на Медицински университет Пловдив е направен от нашите дизайнери още преди 15 години. Оттогава университетът се асоциира с това лого. При създаването на проекта за обемни букви и лого за сградата задачата ни беше да пресъздадем представителния им вид, но вече като външна реклама.

Благодарение на отличния си външен вид те допринасят за добрия имидж на университета. Цялостното възприемане на масивната и модерна сграда, брандирана с ефектни букви, вдъхва доверие и респект. Поставени над централния вход на зданието, логото и буквите се виждат от всички студенти и посетители.

Те създават усещане за сериозна и надеждна институция за всички преминаващи покрай университета. Прецизната изработка, ефектният вид на материала и атрактивното ореолно осветление придават на обемните букви и логото за Медицинския университет представителност и изисканост. И през деня, и през нощта рекламата на институцията е достатъчно привлекателна. Особено впечатление прави нестандартното ореолно осветление, като допълнителен акцент в подкрепа на имиджа.

Гарантирана трайност и здравина

Конструкцията и целият крепеж на буквите е от неръждаема ламарина. Допълнително те са боядисани с индустриална боя, подобна на тази за автомобилите, но по-здрава. Голямо предимство на този вид обемни букви е устойчивостта на използвания материал. Неръждаемата ламарина не ръждясва, не се деформира с времето и запазва добрия си външен вид за дълго време. На практика този тип ефектни букви от неръждавейка, особено тези боядисани с авто боя, имат неограничен живот на експлоатация.

Осветлението е с LED модули GOQ LED с чип на Samsung. Това гарантира безопасност на рекламата и осигурява необходимото спокойствие за клиента. Светодиодното осветление спестява на университета средства за поддръжка на обемните букви и лого. Благодарение на високата трайност на LED светодиодите, поне 6-7 години не се налага ремонт на осветлението.


Клиент:  Медицински университет Пловдив


Дата:  Януари 2011


Гаранция: 5 години


Град: Пловдив