Интериорни надписи от инокс за Kyashif

KYASHIF е бързо развиваща се и иновативна компания, която е специализирана в проектирането и производството на хидравлични цилиндри. Непрекъснато се усъвършенстват и инвестират в ново оборудване и технологии. За изграждането на модерна и стилна визия за техния офис те се довериха на Медия Дизайн. Поставянето на интериорен надпис от инокс в сградата донесе стилен визуален завършек.

Ефект и дълбочина

Този вид изнасяне напред от основата, с който са монтирани надписите образува ефект за по-голяма дълбочина и масивност. Първият от тях беше монтиран върху дървена плоскост и ясно може да се види как се очертава сянката на буквите. Това създава оптичната илюзия за по-голям обем.

Вторият надпис бе изключително сложен за монтиране и истинско предизвикателство. Интериорният надпис трябваше да се постави върху гранитна плоча и при съвсем малка неточност имаше възможност да се пропука. При изпълнението на тази задача бе нужна прецизност и съобразителност. Благодарение на нашия екип от професионалисти резултатът е повече от добър.

Обемни букви от неръждавейка- свидетелство за престиж и качество

Горната част на буквите от инокс се изрязва от лист неръждаема ламарина по изготвен шаблон. За тази цел използваме лазер, за да създадем необходимите за конкретния проект размери. За KYASHIF ги монтирахме на разстояние от основата, но зависимост от големината и тежестта е възможно поставяне на стена или постамент.

В този случай, при изнесения монтаж използвахме неръждаеми дистанционери, за сме сигурни, че са здраво фиксирани. Буквите от огледална неръждаема стомана са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба и добре се съчетават в интериорите на модерни офиси.

Обемни, стилни и впечатляващи, рекламните интериорни надписи от инокс са инвестиция, която си заслужава, защото те на практика са вечни. Тези букви се отличават със своята голяма здравина и устойчивост. Могат да издържат дори над 20 години. Запазват вида си непроменен и ви осигурява реклама без никаква поддръжка занапред.


Клиент:  Kyashif


Дата:  Август 2018


Гаранция: 3 години


Град: Джебел