Интер Д ООД е фамилна фирма, производител на млечни продукти, като мандрата е разположена в подножието на Родопите, в село Козарско. Фирмата бележи постоянно развитие от създаването си през 2001 година, а продуктите ѝ се отличават с изключително качество и вкус. Патентована и утвърдена от мандрата е марката млечни продукти Нашенско.

От Интер Д ни повериха брандирането на един от фирмените камиони, който да промотира продуктите на Нашенско. Характерно при брандирането на превозни средства е, че може да се акцентира на определен елемент от рекламата. Тук приоритизирахме марката, чието лого е значително по-голямо по размер от това на самата фирма и е поставено централно на страниците на камиона.

Създадохме красива и трайна реклама, използвайки материалите на 3М, на които сме оторизиран производител.

Атрактивна реклама на млечни продукти Нашенско освежи дизайна на камиона

Логото на млечни продукти Нашенско и надписите с контактите на фирмата апликирахме от всички страни на автомобила с фолио за режещи плотери 3M Scotchcal 50. То е подходящо за графики на повърхности с леки кривини.

От полимерно фолио за дигитален печат Scottchcal IJ 40 направихме стикера, на който са изобразен продуктите на марката. Същото фолио използвахме и за логото на Интер Д. За по-голяма трайност, сложихме гланцов ламинат на апликациите.


Клиент:  Интер Д


Дата:  Ноември 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив