Рекламна агенция Медия Дизайн създаде нова визия за популярното заведение Cool & Hott в Свети Влас. Доволни от изработката на обемните букви от плексиглас, от ръководството отново се обърнаха към нас за нови елегантни светещи табели.

Нова визия със светещи табели от бонд и винил за Cool&Hott

Две рекламни изделия бяха изработени за брандирането на обекта. Първата табела е от eталбонд с букви и лого върху него от 10мм плексиглас опал. Тя е инсталирана високо на фасадата на заведението. Втората табела е изработена с винилно лице и алуминиев профил. Светещите табели с винил са популярен избор за реклама, благодарение на своята здравина и устойчивост.

Едно от най-големите предимства на табелите от еталбонд е по-леката конструкция, което води до опростен монтаж. Изработените табели са осветени с висок клас LED модули на Корейската компания G.O.Q LED. Те светят ярко, трайно и икономично.

Светеща реклама за Вашия бизнес

Опитните професионалисти от Рекламна агенция Медия Дизайн могат да изработят богато разнообразие от светещи и несветещи рекламни изделия. Изпълняваме нестандартни проекти за обемни букви Свети Влас, реализираме дори и големи табели с над 3м дължина и 1,20 м ширина. Подхождаме индвидуално към всеки клиент и неговите изисквания.


Клиент: Cool&Hott


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Свети Влас