Фирма НИГ БГ предлага складови помещения под наем в град Перник. За брандирането на халетата, от ръководството ни потърсиха за изработка на светеща външна реклама – обемни букви Перник. Направихме проект, който бе реализиран бързо и качествено от нашите опитни професионалисти.

Устойчиви светещи обемни букви в Перник за НИГ БГ

Изработихме обемни букви в Перник, доверявайки се на материали с доказано качество и здравина. За целта използвахме системата с алуминиеви профили и плексиглас. Тя е подходяща за покривни и фасадни светлинни реклами, заради леката и опростена конструкция. Обикновено обемни букви с алуминиеви страници се изработват с височина до 2 метра, за да се гарантира устойчивостта на рекламните изделия.

Надписът „НИГ БГ – складове под наем“ и логото са осветени със светодиодни модули на корейската фирма G.O.Q. LED, която е синоним на качество и надеждност в световен мащаб. Технологията на изпълнение на рекламата за складовата база е предпоставка за дълготрайност, перфектен външен вид и устойчивост.


Клиент: НИГ БГ


Дата: Май 2023


Гаранция: 3 години


Град: Перник


Рекламните букви откроиха складовата база

Поставянето на светещите букви на фасадата на складовата база, я открои в индустриалната обстановка. Рекламните надписи с логото на компанията вече се виждат ясно както през деня, така и нощем. С тяхна помощ клиентите се ориентират лесно и могат да ги открият много бързо. Освен това светещите букви са отлична имиджова реклама за НИГ БГ, представяйки компанията като надежден партньор, на който може да се разчита.