Бензиностанция Energy Oil в град Драгоман се намира в непосредствена близост до един от най-натоварените международни пътища в България – Е80. Предлага на клиентите си качествени горива на конкурентни цени. След като веднъж от ръководството на Energy Oil Драгоман се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за светещ тотем, те отново ни повериха отговорна задача за светещи табели и обемни букви в Драгоман.

Energy Oil – светещи табели и обемни букви Драгоман

По проекта за външна реклама на бензиностанцията изработихме две светещи табели с винил и алуминиеви профили – Non Stop/ Diesel и такава с цени, които да ориентират посетителите. Също така, създадохме обемни букви от ПВЦ, които облепихме с фолио и инсталирахме на навеса на обекта. На същото място, като акцент облепихме зелен кант фолио по цялата дължина на козирката.

Рекламните изделия се забелязват отдалеч и по този начин клиентите ще се виждат навреме наличието на бензиностанция. Полученият в резултат представителен вид ще върши своето предназначение дълго и успешно.


Вижте също:

Обемни букви в Перник за НИГ БГ

Светещи обемни букви за град Брезник


Трайно и безопасно LED осветяване

Погрижихме се рекламните изделия да бъдат осветени с трайни LED модули. Затова използвахме светодиоди на американският лидер в сферата – SloanLED. Те са характеризират с това, че са гарантирано безопасни, светят ярко и равномерно и в допълнение са с дълъг експлоатационен живот.


Клиент: Energy Oil


Дата: Февруари 2020


Гаранция: 3 години


Град: Драгоман