Леони е световен доставчик на продукти, решения и услуги за управление на енергията и данните в автомобилния сектор и други индустрии.Гамата от произвеждани продукти включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и цялостни системи, както и интелигентни продукти и услуги. Заводът в Плевен е доставчик на един от основните автомобилни производители в Европа.

LEONI предлагат решения за интелигентни системи на предаване на енергия и управление на данните. Те се нуждаеха от нас за изработката на рекламна система.

Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни този проект, като брандира фирмената сграда с устойчиви и изящни светещи обемни букви.За изработката на обемни светещи букви за Леони, използвахме система за страници от алуминий.

Обемни светещи букви Плевен

Благодарение на висококачествените материали, метеорологичните условия за региона не биха били предпоставка за проблем. За нас бе изключително важно да представим правилните цветове за логото на компанията, затова използвахме фолио за светещи реклами 3M – 2330 , което поставихме върху обемните букви.

За осветлението им отново се доверихме на доказаният производител на светодиоди G.O.Q LED. Те гарантират ярко и надеждно светене на рекламните букви на заведението и им осигуряват 3 години пълна гаранция.

Брандиране Плевен – LEONI

Материалите, технологията на изработка, надеждното осветление, времето за изпълнение на проекта и обученият ни професионален екип, спомогнаха за постигането на максимален ефектен резултат. Друг ефектен пример са обемни букви Троян.

За монтажа на обемни букви Леони използвахме дистанционери за по-видими обемни букви в Плевен. Ефектът от тази реклама е акцентиране на определено пространство и същевременно забележим бранд.


Клиент:  LEONI


Дата:  Ноември 2019


Гаранция: 3 години


Град: Плевен