G&V Logistics е фирма, която се нарежда успешно сред лидерите в областта на логистиката. Бързото ѝ развитие в сферата я прави надежден партньор. Разполага с опитен екип от специалисти, който планира, съхранява и доставя поверения товар до всяка точка на Европа. Част от успеха им се дължи на първокласните камиони, с които работят.

След като изпълнихме редица проекти за тях, от ръководството на компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за интериорно преобразяване на офисите.

Облепяне на зали с матиращо фолио – G&V Logistics

За преобразяване на стъклените врати в обекта, използвахме 3M Frosted Film. Висококачествено, каст фолио с прозрачно, перманентно лепило, което е подходящо за инсталация върху гладки повърхности. Отлично залепва към стъкло и плексиглас и създава матиран, заскрежен ефект.

Това, което го различава от останалите продукти на пазара е, че предоставя неограничени възможности за дизайн. Фростед фолиото за G&V Logistics е рязано по контур, за да се създаде избраната визия. Освен това, продуктът гарантира дългосрочен период на използване на открито и закрито.

Неограничени възможности при брандиране на обекти

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богат асортимент за брандиране на обекти. Също така е оторизиран производител на световния лидер 3M. При брандирането с рекламни надписи и графики използваме 3M фолио за рязане и печат, транслуцентно фолио, витражно фолио, светлоотразително фолио, ламиниращо фолио, фолио за защита и затъмняване на стъкла, архитектурно фолио с текстури и други.

Според предназначението и концепцията на рекламата, нашият екип може да Ви предложи най-добрите продукти за осъществяването ѝ. А след това, опитните ни професионалисти ще превърнат проекта в реалност.


Клиент:  G&V Logistics


Дата:  Август 2019


Гаранция: 4 години


Град: Пловдив