Град Пловдив е център не само на различни културни мероприятия, но и на много индустриални и промишлени дейности. Благодарение на благоприятното си географско разположение, градът е удобен за търговия, внос и износ на много различни стоки и продукти. Точно тук две компании вече повече от 25 години развиват своята дейност – Бибов и Ко и Von ARX.

Дългогодишният им опит в производството на висококачествени и трайни строителни материали са явен атестат за високото ниво на работа и производство. За по-добра разпознаваемост на техните производствени бази, изработихме несветещ 7-метров тотем, който прекрасно обозначава местоположението на двете компании.

Трайна и качествена външна реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн изработи външна реклама изградена изцяло от качествени и трайни материали, които подсигуряват здравината ѝ.Устойчивият двустранен тотем е монтиран върху здрава основа (т.н. крак на тотема), която се извисява на 7 метра и го прави видим както за минувачите, така и за преминаващите автомобили. Върху него поставихме две отделни двустранни табели изработени изцяло от еталбонд. Този материал е изключително подходящ за изработка на външни рекламни инсталации, тъй като е с висока издръжливост и остава непроменен при тежки метеорологични условия, силен вятър и дъжд. Еталбондовите табла са облепени с трайното фолио за рекламни графики – 3M Scotchcal 50.


Клиент:  Бибов и Ко ; Von ARX


Дата:  Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив