Компания RewardGateway се довериха за пореден път на Рекламна агенция Медия Дизайн. След като поставихме светеща табела в офиса им в Пловдив, от фирмата ни повериха и създаването и инсталирането на релефни букви тип „сандвич“ и лого от плексиглас .

Ефектна и запомняща се реклама

При създаването и инсталацията на релефните букви за Reward Gateway, съчетахме две техники, с цел по-атрактивна и интересна визия.

Надписът Reward Gateway и логото са изнесени напред с помощта на дистанционери, което създава повече дълбочина. Останалите букви залепихме директно на стената. Рекламното изделие тип „сандвич“ е създадено от плексиглас и фолио, и това е в основата на този кристален вид.

Релефни букви за открояваща се визия

Релефните букви впечатляват с няколко основни предимства. Първото, от които е, че са самозалепващи изделия и това улеснява монтажа до степен, в която може да се извърши дори от непрофесионалист.

Самозалепващите букви се инсталират директно на стената. Важно е да се отбележи, че използваме специализирани двойнолепящи листове на 3M – лидер в областта на залепващите материали.  Благодарение на издръжливостта към високи температури на двойнолепящите листове, те се изрязват лазерно заедно със самия материал за буквата. Това гарантира добър външен вид на рекламното изделие.

Освен открояваща се визия, друго главно предимство на релефните букви от плексиглас е, че са по-достъпни и евтини от обемните букви от неръждавейка, но също толкова стилна имиджова реклама.


Клиент:  Reward Gateway


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив