На всички пловдивчани е известна локацията на Бирария Йегерхоф с любимата немска жива бира. Скоро веригата ще отвори и хотел под същото име, който се намира в непосредствена близост до бирарията. По този повод от Jagerhof се обърнаха към Медия Дизайн за брандирането на хотела със светещи букви.

Големи светещи букви светнаха от покрива на хотел Jagerhof Plovdiv

За надписа и елементите от логото – двата рога, използвахме система за обемни букви с плексиглас и Алурапид. Тя е устойчива и стабилна на външни условия и е подходящ вариант за размерите на буквите на хотел Jagerhof Plovdiv. За да подсигурим и обезопасим рекламата сме използвали здрава метална конструкция.

На лицето на обемните букви е апликирано 3М фолио за светещи реклами в цвета на логото. То подсилва яркостта и помага за равномерното разпределение на светлината. В комбинация с мощните светодиодни модули на SloanLED, яркото и дълготрайно светене на буквите за хотел Jagerhof Plovdiv е гарантирано.

Ефектният надпис се превърна в отличителен и знаков за хотелската верига. Светещата реклама за хотел Jagerhof е част от най-забележителните обемни букви в Пловдив. Още снимков материал може да намерите в сайта на фотограф Калин Панчев.


Клиент:  Хотел Jagerhof


Дата:  Ноември 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив