БУЛТЕКС 99 ЕООД е компания, специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Техните продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда. За тяхната централна търговска база на ул. Карловско шосе 8 в град Пловдив, Рекламна агенция Медия Дизайн създаде и монтира светещи обемни букви с лице от плексиглас и страници от алуминий.

Обемни букви лице от плексиглас и страници от алуминий

Когато клиентите ни имат нужда от обемни букви с по-големи размери, обикновено препоръчваме системата от Алурапид. Тя е подходяща за изделия по-големи от 80см, но не над 2 метра. Най-често се монтират на труднодостъпни места и се използват за покривна реклама. Такъв е и случая с възложения ни проект от Бултекс 99.

Обемните букви от плексиглас и страници от алуминий са добър избор що се отнася до здрава и трайна във времето реклама. Създадената здрава конструкция е устойчива на всякакви неблагоприятни климатични условия като дъжд, сняг и силен вятър. Алуминият също така не корозира, и това негово свойство помага рекламното изделие да запази добрия си външен вид години наред.

Към обемните букви от алуминий за Бултекс 99, Рекламна агенция Медия Дизайн изработи и едностранни светещи табели с надписи „импорт“ и „експорт“. А светещата реклама се превърна в едни от най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив, изработени в Медия Дизайн.

Реклама, която се забелязва и през нощта

Рекламните изделия бяха осветени със светодиоди на корейската компания G.O.Q LED. Така обемните букви и табелите ще са ясно видими дори през нощта. При използването на алуминиева система Алурапид, електрическата система е добре защитена, което е гаранция за безпроблемна експлоатация.

Обикновено осветлението на обемните букви определя гаранцията на изделието. В конкретният случай с избраните корейски модули Рекламна агенция Медия Дизайн дава 4 години гаранция. Нашият дългогодишен опит споделя, че реалният експлоатационен живот на буквите е поне 8-10 години.


Клиент:  Бултекс 99


Дата:  Август 2019


Гаранция: 4 години


Град: Пловдив