Вече над 20 години МЕКСОН ООД заема лидерска позиция на българския пазар. Със своя дългогодишен опит и професионализъм в сферата на битовата химия, компанията е символ и гаранция за качество. Утвърденото име на компанията прави продуктите им предпочитан избор. МЕКСОН ООД предлага пълната гама от специализирани и универсални продукти, с които да осигури висока хигиена и комфорт както в дома, така и в професионалните сфери на дейност.

Светещи обемни букви и лого Medix

Фирма МЕКСОН ООД се довери на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви и лого за фасадата на техния обект. За реклами с големи размери, които изискват инсталация на покриви, обикновено препоръчваме системата от Алурапид. Обемните букви са създадени с лице от плексиглас и алуминиеви страници.

Здравата конструкция ги прави устойчиви на тежки климатични условия като дъжд, сняг и силен вятър. Друго предимство на обемните букви от алуминий е, че не изискват поддръжка и спестяват време и разходи на своите притежатели.

Видима дори през нощта

За да бъдем сигурни, че рекламата ще се забелязва и вечер, я осветихме с LED модули. За пореден път се доверихме на корейската компания G.O.Q LED, които са едни от лидерите в бранша. Качествените LED модули гарантират дълъг експлоатационен живот и така важната и нужна безопасност.

Ярко светеща и лесно забележима, светещата реклама на Medix се превърна в забележителност и е част от най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив.


Клиент:  Medix


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив