Клиент: ТОМЕ

Дата: Октомври 2017

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от инокс

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Габрово

Фирма ТОМЕ се занимава основно с внос и търговия на машини, резервни части и екипировка в областта на металообработката. С течение на годините са успели да изградят дългогодишни бизнес отношения с редица чуждестранни компании. Този неоспорим фактор, както и високото ниво на вътрешно-фирмена организация, са спомогнали за тяхното така бързо и категорично развитие в тази ниша.

За да допълним тяхната визия, изработихме ефектна рекламна инсталация от обемни букви, монтирана на рецепцията.

Стил и елегантност с обемни букви от неръждавейка

Обемните букви от инокс, които изработихме за фирма ТОМЕ, са едно перфектно допълнение към интериора им.

Надписът на фирма ТОМЕ е изрязан по шаблон от алуминиеви листове и сглобен във формата на логото на компанията. Повърхността на обемните букви от инокс е огледален ефект, който придава елегантен и стилен вид на буквите.

За да допълним визията им и да подсигурим още по-категорично изпъкване на рекламната инсталация, се доверихме на светодиодните модули на G.O.Q. LED. Специалното тук, е че рекламата е монтирана с помощта на дистанционери, които осигуряват разстояние между инсталацията и повърхността, върху която е монтирана. По този начин се постига ефектно задно осветяване, което подчертава контура на обемните букви. Цялата инсталация е монтирана върху стена декорирана с изкуствена трева.

Защо да изберете инокс за Вашата реклама?

Иноксът е изключително подходящ материал за изработката на различни рекламни инсталации, особено когато става въпрос за екстериорна реклама. Той е с висока издръжливост и може да устои на променливи метеорологични условия, силен вятър и дъжд.
Освен тези си качества, рекламните инсталации от инокс са елегантни, фини и стилни, което ги прави отличното решение за имиджова реклама. Повърхността им може да бъде обработена в огледален и драскан ефект.

Този материал е подходящ за рекламната визията на хотели, ресторанти, офиси, бизнес сгради и много други.