Ние от рекламна агенция Медия Дизайн се погрижихме за подобаващото представяне и реклама за художествената галерия и изработихме елегантна табела от инокс (неръждаема стомана).

Художествената галерия в Ловеч, която вече носи името на художника проф. Теофан Сокеров, според решението на всички 31 общински съветници, се сдоби с нови и изискани иноксови букви. Проф. Теофан Сокеров е роден през Май 1943г. в град Ловеч. Почива на 8 януари 2020г.

Той завършва Средно училище „Тодор Кирков“ в Ловеч през 1961 г. и продължана образованието си в София, специалност Живопис при проф. Петър Михайлов. Няколко години работи като свободен художник в родния си град, където сътворява първата си картина „Възпоменание“. В периода 1971-1982 г. е председател на Съюза на художниците в Ловеч. Установява се в София, където от 1994 г. е професор по живопис в НХА в София. От 70-те години реализира десетки самостоятелни и групови изложби. Автор е на многобройни кавалетни и монументални произведения.

Несветещо лого от драна неръждавейка за новата художествена галерия в Ловеч

Рекламната табела е от неръждаема стомана с драскан декоративен ефект, които придава елегантност и изисканост художествената галерия. За несветещото лого на преименуваната галерия в Ловеч, отново сме използвали драна неръждавейка. Тя показва изтънченост и прави галерията по-забележима, придава ефектен и атрактивен вид на рекламното послание. Това я прави ясно забележима и разпознаваема за минувачите и посетителите на обекта в Ловеч.

Черни букви от плексиглас придават изтънчен и завършен вид на рекламната табела от инокс за художествена галерия в Ловеч

За табела от инокс използвахме черен плексиглас от 3M за лицето на рекламните букви – „Художествена галерия“, „Проф. Теофан Сокеров“. Те са видими и от далечни разстояния, въпреки че са несветещи. Дизайнът е опростен, но иноксът пречупва светлината в блестящи нюанси, което прави буквите да изглеждат все едно блестят, а това ги прави още по-привлекателни. Заедно с покрития на лицето им плексиглас е сигурно, че те няма как да бъдат пропуснати . За изработката на подобно рекламно изделие са нужни нюх, прецизност и опитни специалисти в производството. Точно това можем да ви предложим от Медия Дизайн.

Художествената галерия в Ловеч се сдоби с прецизна, елегантна и красива иноксова табела, за да може да бъде представена подобаващо пред всеки един. Иноксът е толкова здрав, че те ще вършат своята работа с години и ще изглеждат все така непокътнати.


Клиент:  Художествена галерия проф. Теофан Сокеров


Дата:  Юни 2020


Гаранция: 3 години


Град: Ловеч