С превъзходните си сладки изкушения Торти Чочко е позната и любима марка на малки и големи. Фирмата разполага с обекти в най-големите градове на страната. Направени от първокачествени продукти и с много любов, сладките изделия на Торти Чочко са подходящи за всеки един повод.

Неведнъж сме си партнирали с Торти Чочко, изработвайки и поставяйки най-различни видове реклама. Новата задача, която те ни възложиха, бе брандирането на един от бусовете им. Фирменото возило облепихме с висококачествените продукти на, на които сме оторизиран производител повече от 20 години.

Облепихме с 3M фолио посочения от Торти Чочко бус

Логото, представляващо многоцветния фирмен надпис, апликирахме на всички страни на буса. То е и най-голямото от поставените рекламни елементи. Със специфичния си дизайн и цветово разнообразие е лесно разпознаваемо дори и с един бърз поглед. Изработихме стикера от самозалепващо фолио 3M Scotchcal IJ170 Cv3, което се използва при повърхности с по-големи и сложни 3D кривини. Ламинатът, поставен върху фолиото, прави апликацията по-трайна във времето.

На страниците на колата добавихме националния номер на фирмата, както и уеб сайта. Интернет адресът на Торти Чочко ще ви изуми с голямото си разнообразие на продукти. Там е и мястото, където да се потопите в света на вкусотиите и да направите избора си за празнична торта. За всички тези рекламно-информационни надписи заложихме на фолио за бус от серията 3M Scotchcal 50. Този дигитален печат е отличен избор за брандиране на автомобили. Характерни за него са голямата му трайност и устойчивост на външните условия, на които превозните средства са подложени.

Специалистите ни поставиха рекламата с нужната прецизност, като тя промени цялостния вид на фирмения Торти Чочко бус. Автомобилът придоби уникална визия и стана лесно забележим сред „морето“ от реклами и коли на пътя. Така брандиран, бусът позволява ефективно промотиране и презентиране на името на майсторите-сладкари.


Клиент:  Торти Чочко


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив