Град Пловдив с нетърпение приветства 2019-та година. Един от емблематичните хотели на града – Хотел SPS се гласи да посрещне гостите на града през настоящата, изпълнена с прекрасни моменти, година. За него, изработихме куб на покрива, обемни букви на фасадата и входа и тотем от обемни букви пред хотела.

Качествени и здрави обемни букви

Зад всяка дълготрайна и устойчива покривна реклама инсталация стоят висококачествени материали, които подсигуряват дългия ѝ живот. За да отговорим на стандартите на дългогодишния хотел за качество и издръжливост, подходихме по следния начин.

Страниците на обемните букви са изработени от устойчив алурапид, който осигурява здравина на инсталацията, а лицето на обемните букви е изпълнено от червен плексиглас. Изпълнена по този начин, конструкцията става изключително издръжлива на различни метеорологични условия, на които една външна инсталация бива подложена. Звездите, които обозначават статута на хотела са изработени от жълт плексиглас.

Ярко и равномерно светещи рекламни инсталации

Всяка светеща рекламна инсталация се нуждае от висококачествени светодиодни модули, които да осигурят нейното ярко и равномерно осветяване. Ние отново се доверихме на корейските производители G.O.Q. LED. С тях осигуряваме категорично и дълготрайно анонсиране на рекламираните обекти. Продуктите на G.O.Q. LED спестяват от поддръжка и не се нуждаят от честа подмяна, гарантирано качество до 3 години след инсталиране. Те свеждат до минимум вероятността от възникване на пожари.

Винаги се доверяваме на висококачествени материали за изпълнението на дълготрайни светещи реклами!


Клиент:  Хотел SPS


Дата:  Септември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив