Частично облепяне на Mercedes-Benz, което привлича погледите

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в цялостното или частично облепяне на автомобили с фолио. За този впечатляващ ефект се погрижиха нашите дизайнери. Оригиналният вид в синхрон с марката на колата създава една стилна, елегантна и открояваща се визия. Чувството, че сте забележими и оригинални ще направи шофирането ви истинско удоволствие. От години любителите на тунинга могат да се насладят на богата палитра от цветове и текстури, с които да направят автомобила си по-атрактивен.

Нашите професионалисти изпипват детайлите до постигане на един издържан естетически, иновативен вид. Доверяваме се на американския световен лидер – 3М, чиито продукти са създадени с допълнителна издържливост към натоварени външни условия. Дори и най-сложните 3D елементи по интериора и екстериора на колата биват облепени идеално със самозалепващото фолио на фирмата.

Освен за лични цели, брандирането може да бъде ваш най-добър приятел и в бизнеса, като средство за външна реклама с пълна възвръщаемост на първоначалната инвестиция.

В крак с модата, дори и на път

Частичното облепяне на автомобили е популярна и често срещана практика. Това, което прави самозалепващото фолио на 3М така иновативно е неговата система, която позволява лесна и бърза обработка дори и без предишен опит.


Клиент: Частно лице


Дата: август 2020


Гаранция: 3 години