От „айляшкото“ списание „Майна Town“ ни потърсиха за облепянето на пожарна кола, която се превърна във водеща атракция на първия Майна Town Weekend. Специализираният автомобил беше паркиран на бившата Италианска уличка в Центъра и превърнат в мобилна сцена, която озвучаваше Биротерапевтичната зона. Напълно преобразена, с впечатляващи татуировки от фолио и графити, пожарната привлече вниманието на всички.

Мащабното събитие е еволюция на отразяваните в списанието култура, истории и герои на Пловдив. Темите му „оживяха“ на пет различни локации в три последователни дни – от 15 до 17 септември. Редица от инициативи превзеха всяко от направленията Art & Cars, Sport, Eco, Tech, Beer. Една от идеите на организаторите е да срещнат обикновените градски хора с иноватори, активисти за био и зелен свят, артисти, спортисти, представители на ърбан и модерна култура, музиканти и още от лицата на града. Събитието е част от календара на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата.


Вижте също: Атрактивно облепяне на ван МАЙНА ТOWN, Пловдив



Клиент: Майна Town списание


Дата: Септември 2023


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив


Спец-отрядът на Медия Дизайн овладя „Огнения танц“ на пожарната

Като професионалисти в облепянето на автомобили, нашите инсталатори трансформираха пожарната кола до пълна неузнаваемост. От овехтялата предница на бракувания автомобил за кратко време измайсториха чисто новата визия в модерен и артистичен стил. На помощ им се притече флагмана на 3M в категорията „Печатна графика за автомобили“. Това е самозалепващо каст фолио 3M IJ280, което се отличава с високо качество на печат и иновативни лепилни технологии за бърз и опростен монтаж. Използвайки фолио 3M IJ280 в комбинация с последно поколение принтер, предоставихме зашеметяващо наситени цветове на рекламата на Майна Town и Hills Beer. Как да не спреш и да я погледаш?!

Гледайте видеото: