Обемните букви, които изработихме за фирма ТОМЕ в Габрово, са едно перфектно допълнение към интериора им. Елегантният инокс, съчетан с изкуствената трева на стената предават изключително представителен вид на приемната на фирмата. Тази комбинация, стана търсена през последните години. Елегантността вече не е запазена марка на луксозни хотели и домове. Съвременният дизайн създава все повече и повече възможности за експерементиране с различни материали, цветове и текстури.

Фирма TOME се занимава основно с внос и търговия на машини, резервни части и екипировка в областта на металообработката. С течение на годините са успели да изградят дългогодишни бизнес отношения с редица чуждестранни компании. Този неоспорим фактор, както и високото ниво на вътрешно-фирмена организация, са спомогнали за тяхното така бързо и категорично развитие в тази ниша. Те ни се довериха в изработката на обемни букви от инокс.

Обемни букви в Габрово от неръждавейка

За да допълним визията им и да направим още по-категорично изпъкване на обемния надпис в Габрово, се изпозлвхме светодиодните модули на G.O.Q. LED.

Специалното тук, е че светещият надпис в Габрово е монтиран с помощта на дистанционери, които осигуряват разстояние между инсталацията и повърхността, върху която е монтирана. По този начин се постига ефектно задно осветяване, което подчертава контура на обемните букви в Габрово. Цялата инсталация е монтирана върху стена декорирана с изкуствена трева, което допълнително усилва ефекта

Обемни букви от инокс за ТОМЕ

Иноксът е изключително подходящ материал за изработката на различни рекламни материали, особено когато става въпрос за екстериорна реклама. Той е с висока издръжливост и може да устои на променливи метеорологични условия, силен вятър и дъжд. Повърхността на светещите букви в Габрово от инокс е с огледален ефект, който придава елегантен и стилен вид на обемните букви.
Освен тези си качества, рекламните инсталации от инокс са елегантни, фини и стилни, което ги прави отличното решение за имиджова реклама. Повърхността им може да бъде обработена в огледален и драскан ефект.

Обемните букви в Габрово, които изработихме, са подходящи за рекламната визия на хотели, ресторанти, офиси, бизнес сгради и много други.

Вижте още подобни проекти на Медия Дизайн: 3D букви


Клиент:  ТОМЕ


Дата:  Октомври 2017


Гаранция: 3 години


Град: Габрово