Светеща табела с реклама на Be Queen

Медия Дизайн брандира магазин за бутикови рокли и аксесоари в град София.

Бутик Be Queen заложиха на стилен външен облик за своя магазин, доверявайки се на нашите професионалисти за изработката на табела от еталбонд със светещи релефни букви.

Рекламната табела изработихме от еталбонд в цвят графит, който да допълва архитектурния стил на магазина. Върху нея монтирахме плексигласови букви с надпис логото на бутика – Be Queen. Буквите са тип сандвич – от 4 мм бял и 10 мм прозрачен плексиглас. Засветени са със светодиодни модули G.O.Q. LED  с чип на Samsung™,доказали качеството си в световен мащаб. Те гарантират перфектно осветление и значително спестяват електроенергия.

Поставихме и дискретен надпис Boutique от рязано фолио на 3M в долния десен ъгъл на табелата. Така акцентът пада върху надписа и бранда изпъква по-добре.

Брандирането на салони за красота, бутици и офиси с релефни букви е много подходящ вариант за външна реклама на тези типове обекти. Придава уникален стил и елегантност на екстериора или интериора им. Буквите тип сандвич предлагат изключителна гъвкавост по отношение на материали и цветове, което ги прави и толкова приложими.


Клиент:  Be Queen


Дата:  Март 2014


Гаранция: 3 години


Град: София