Искате впечатляващо и качествено представяне за хотели?

Рекламна агенция Медия Дизайн е вашият партньор за създаването на ексклузивна и представителна реклама за хотели. Ние ще ви предложим оптималното решение за външна и интериорана реклама за вашия хотел, според неговата специфика, разположение и разпределение, и разбира се спрямо изискванията ви. Като професионалисти с 30-годишен опит, имаме нужните знания и възможности за изготвянето на уникално, стилно и тематично брандиране на хотели. Стремим се да създаваме рекламни табели и обемни букви, които да се впишат в архитектурния стил на сградата и изделия за визуална комуникация, идеално кореспондиращи с интериорния дизайн на хотела, така че да придават лукс, елегантност и индивидуалност на обстановката.

Брандиране на хотели, букви за хотели и хотелски табели
Брандиране на хотели, букви за хотели

Какви реклами са подходящи за хотели?

Обемни букви за хотели

При брандиране на хотели, едно от първите неща, които създаваме са светещи или несветещи, привличащи вниманието обемни букви за хотели. Можем да предложим богат избор от видове букви, професионално изработени с висококачествени материали на водещи фирми в рекламната индустрия като 3M, SloanLED, G.O.Q. LED. Всичко зависи от вашите желания, цели и бюджет. Когато работим за международни хотелски вериги, изцяло се съобразяваме с Guideline на бранда и изработваме рекламните букви и изделия по определените стандарти. Но независимо дали клиентът ни е малък семеен хотел или огромен хотелски комплекс, целта ни е неговото успешно и подобаващо представяне.


Обемни букви от цветни метали

За по-взискателни клиенти, търсещи ексклузивно и луксозно презентиране своя хотел, можем да предложим бижутата на нашия бизнес – обемните букви от цветни метали като мед или месинг. Те са изящно и ювелирно изпълнение, което непременно ще впечатли и ще допълни имиджа на висок клас хотел. Могат да се изработят със състарен или както е модерно да се каже „винтидж“ ефект, това са т.нар. патинирани букви.

Медни букви със задно осветяване - Spa Hotel Santé

Обемни букви от златен инокс за СПА хотел Исмена, Девин

Обемни букви от инокс

Друг вариант за обемни букви, които създават усещане за премиум качество и изисканост са обемните букви от инокс (неръждаема ламарина), които могат да бъдат в златен или сребрист металик, огледални или с драскан ефект. Ако клиентите поискат буквите от инокс могат да бъдат боядисани в желан от тях цвят, така че да пресъздадем определена маркетингова визия или лого. Атрактивният вид на обемните букви за хотели от цветни метали и инокс може допълнително да бъде подсилен с помощта на LED осветление. За тях използваме амбиентно осветяване или още познато като ореолно и контражурно светене. С помощта на дистанционери, рекламните букви се изнасят на разстояние от стената (основата) за да се получи ефектно задно осветление.


Обемни букви от алуминий, от плексиглас, релефни букви

Други обемни букви подходящи за хотели са буквите от алуминий, изцяло от плексиглас, релефните букви. Едни от най-широко използваните особено за покривни реклами на хотели са буквите с алуминиеви страници и лице от плексиглас, заради устойчивостта им и елегантния им вид. Като техен заместител за приложения с по-леко натоварване изработваме обемни букви от плексиглас. Релефните букви пък намират приложение в интериора на хотелите в комбинация с табели от бонд или самостоятелно. С тях се обозначават най-често главните хотелски части – рецепция, спа център, ресторант, лоби бар, номера на стаи, стрелки.

Хотел Landmark Пловдив - светещи обемни букви

5-звезден хотел засия с ефектни светещи обемни букви във Велниград

Etereo - ресторантът на хотел Holiday Inn

Релефни букви тип сандвич за Хотел Jägerhof, Пловдив

Рекламни табели за хотели

Обикновено те са допълнителен рекламен акцент от външната реклама на хотела. Комбинират се с обемните букви. Подходящи за хотели са табелите от плексиглас, табели с алуминиеви профили и лице от плексиглас или винил, както и табелите от Еталбонд. Всяка от тях, освен с качествено изпълнение, се отличава с представителна и елегантна визия. Спрямо изискванията ви, ще предложим вариант за табела, който да отрази атмосферата и стила на мястото.

Табела за хотел SOHO Apart House в Пловдив
Обемни букви в Етрополе - Хотел Етрополия

Табелите с алуминиев профил и тези от Еталбонд са подходящи за външно приложение, защото са устойчиви и представителни. Могат да се поставят до входове или на високи фасади, или като конзолни табели, които да насочват и упътват клиентите.


Текстилни табели за декорация в хотели

Популярни за интериора на хотели станаха текстилните табели, с които се получават ефектни светещи картини. Профилите са алуминиеви, много фини и елегантни, което е голямо предимство, понеже предназначението им е да се гледат отблизо. С висококачественото LED осветление, което използваме, и способността на специализирания текстил да предава идеално светлината и да подлежи на пълноцветен печат с перфектно качество, можем да създадем ефектни светещи стени, наподобяващи картини или фототапети.

Интериорна табела с плат и профили от алуминий за лоби бар

Интериорни табели за визуална комуникация и безопасност

Нашият екип ще се погрижи изцяло и за брандирането на интериора на вашия хотел. Произвеждаме хотелски табели, спомагащи визуалната комуникация в обекта. Те са в услуга както на персонала, така и на гостите.

Много важна и неизменна част от визуалната комуникация в хотела са интериорните табелки с номера на стаи, табелите за етаж, табелите за безопасност и предупредителните табели тип „Пушенето забранено“ или „Охраняем обект“. Евакуационната схема присъства в оборудването на всяка сграда. Тя трябва да е ясна, четлива и разбираема, за да не възникне объркване при потенциална аварийна ситуация. Можем да създадем такъв тип табели от плексиглас с надписи и елементи от фолио. Готовите изделия, освен красиви, са практични и с дълъг експлоатационен живот. Лесно се вписват във интериори с различен стил. Разбира се, има и други материали и варианти за изпълнение, които можем да предложим.

Черни букви от плексиглас - Медия Дизайн | Букви за хотели

Табела за хотел, номер на етажи - Медия Дизайн | Хотелски табели

Светещи табелки с номера на стаи

Евакуационни табели за хотели

За интериорно приложение често се ползват табели от бонд с фолио като информационни табла или в комбинация с релефни светещи или несветещи букви за имиджова реклама или маркиране на отделни сектори в хотела – детски кът, фитнес зала, Wi-Fi зона и други. В тези случаи са подходящи и табели от плексиглас, но тук вече зависи от цялостното идея за брандиране на хотела и предпочитанията ви. Предлагаме и метализирани гравирани табели за хотели, с които могат да бъдат обозначени асансьор, етажи, номера на стаи, или да служат като информационни и предупредителни табели.

Изграждане на визуална комуникация в Хотел Палома, Слънчев бряг
Метализирани гравирани табели за хотел

Тотеми за хотели

Малко познато е например, че освен стандартните хотелски табели и обемни букви за хотели, добро и практично решение е и създаването на тотем за хотел. С него освен указване на локация и посока, се постига и внушително представяне. Има различни варианти за изработка на тотеми като външно оформление, материали, размери, постамент.

Рекламна агенция Медия Дизайн може да изпълни дори по-сложни и нестандартни проекти за светещи и несветещи тотеми за хотели, според конкретните ви изисквания. Тотемите могат да се поставят отвън или в интериора на хотела, за да акцентират марката и да спомагат за лесна ориентация и добра визуална комуникация. Не правим компромис с качеството и изпипваме всеки детайл, за да осигурим дълготрайно рекламно изделие, надеждно, безопасно, устойчиво и сто процента представително.

Двустранен тотем - Хотел България, град Харманли

LED осветяване на хотели

За атрактивна визия на хотела и в тъмната част на денонощието, освен светлинна реклама, предлагаме и инсталация на ефектни LED кантове. Използваме най-добрите на пазара светодиодни кантове SloanLED LedStripe®, предназначени да заменят традиционното неоново осветление. Отличават се с надеждност, ефективност и висока издръжливост на външни условия. С тях се добавя допълнителна елегантност към външния облик на хотелски сгради. Това е едно много добро представяне, акцентиращо и допълващо реномираните хотели. Другото голямо предимство на използването на LED кантове е ясното очертаване на локацията на хотела.

Хотел Диамант в Слънчев бряг LED осветление от Рекламна агенция Медия Дизайн

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Отличен имидж
Престижно представяне
Бутикови изделия с подчертана индивидуалност
Спокойствие с гаранция от 2 до 5 години
Бързо и качествено обслужване, съобразено с Вашите нужди и изисквания
Отговорността на фирма с 30 години опит в рекламата

Разполагаме с опитни професионалисти, висококачествени материали и професионална работилница, които са в основата на нашия успех. Не се страхуваме да бъдем иноватори при брандиране на хотели и да създаваме изделия, които никой друг не успява. Нашата главна мисия е да пресъздадем духа на качественото обслужване и високите фирмени стандарти в красиви и елегантни рекламни изделия като: обемни букви и табели, рекламни тотеми, интериорни хотелски табели и дизайнерски индивидуални изделия. Всичко това, от своя страна допринася за комфорта на гостите.