Търсите качество, което да презентира Вашия хотел?

Рекламна агенция Медия Дизайн извършва цялостно брандиране на хотели. Създаваме ексклузивно рекламни изделия, които придават елегантност и стил, според утвърдените фирмени стандарти на хотела. Наличието на табели за хотели е препоръчителен елемент при брандинга, но ние можем да предложим още много креативни и ексклузивни идеи за обогатяването на Вашата реклама. Като професионалисти с над 25-годишен опит, имаме нужните знания и възможности за изготвянето на индивидуална, стилна и тематична външна реклама за хотел. Малко познато е например, че освен стандартните хотелски табели и обемни букви за хотели, добро и практично решение е и създаването на тотем за хотел. Стремим се да изработваме рекламни продукти, които едновременно да се впишат в архитектурата на сградата, и да придадат луксозен акцент върху цялостната визия.

Брандиране на хотели - Медия Дизайн

Външна реклама за хотел

Тотем за хотел
Интериорни табели

При брандиране на хотели, едно от първите неща, които създаваме са светещи или несветещи, привличащи вниманието букви за хотели. Стремим се към постигане на визия, което е подходяща за Вашите цели. Дизайнът и цялостният облик варира според Вашите желания. Възможна е изработка на букви за хотели изцяло от плексиглас, от инокс, чрез система от плексиглас и алуминий, или създаване на релефни букви, които съчетават два материала, като комбинациите са плексиглас с неръждавейка или фолио.

Хотелски табели за визуална комуникация и безопасност при брандиране на хотели

Освен за външната реклама, нашият екип може да се погрижи и за цялостното вътрешно брандиране. Изработваме интериорни надписи и букви за стена за обозначаване на главните хотелски части като рецепция, лоби бар, фитнес, спа, интернет кът и други.

Също така произвеждаме хотелски табели, спомагащи визуалната комуникация в целия обект. Те са в услуга както на персонала, така и на гостите. Примерно изделие са табелките с номера на стаи. Знаците за безопасност и интериорните табели имат много приложения, те са важен елемент при брандирането на хотел.

Черни букви от плексиглас - Медия Дизайн | Букви за хотели

Табела за хотел, номер на етажи - Медия Дизайн | Хотелски табели

Светещи табелки с номера на стаи

Евакуационни табели за хотели

Евакуационната схема е задължителна част от оборудването на всяка сграда. Тя трябва да е ясна, четлива и разбираема, за да не възникне объркване при потенциална аварийна ситуация. За съжаление, често се забелязва евакуационните табели по различните обекти да са захабени, изтъркани или обелени. По този повод, Рекламна агенция Медия Дизайн създава такъв тип табели от плексиглас и графики от фолио. Получените изделия освен красиви са практични и с дълъг експлоатационен живот.

Като доказани във времето професионалисти, обръщаме внимание и на най-малките детайли. Произвеждаме предупредителни табели тип Пушенето забранено, или „Охраняем обект“.

Дизайнерски лампи
Метализирани гравирани табели за хотел

Креативни идеи за всеки вкус

Дори що се отнася до осветлението при брандиране на хотели, също можем да изпълним по-екстравагантни идеи. Тези лампи са създадени със здрава метална конструкция, лице от плексиглас и светодиодни LED модули. LED осветлението е доказано най-икономичната технология на пазара до този момент. Спестява се до 85 на сто от разходите за електричество. Диодите са 8 до 10 пъти по-ефективни от луминесцентните лампи и са гарантирано безопасни. Освен това могат да бъдат създадени специално за Вашия обект, за да отговарят на утвърдения стил в интериора или екстериора на хотела.

Брандиране на хотели, букви за хотели и хотелски табели
Брандиране на хотели, букви за хотели

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Разполагаме с опитни професионалисти, висококачествени материали и професионална работилница, които са в основата на нашия успех. Не се страхуваме да бъдем иноватори при брандиране на хотели и да създаваме изделия, които никой друг не успява. Нашата главна мисия е да пресъздадем духа на качественото обслужване и високите фирмени стандарти в красиви и елегантни рекламни изделия като: обемни букви и табели, рекламни тотеми, интериорни хотелски табели и дизайнерски индивидуални изделия. Всичко това, от своя страна допринася за комфорта на гостите.