Autopro е интернет магазин за тунинг авточасти, който започва работа през 2010 година и благодарение на качественото обслужване, голяма продуктова гама и квалифициран екип, успява да се наложи на пазара. През годините, Рекламна агенция Медия Дизайн е изпълнявала редица проекти за компанията, от лого дизайн, до светещи обемни букви. Наскоро те ни повериха и брандирането на служебен бус.

Пълна промяна във визията на бус на Аутопро

Компанията се обърна към нас за брандирането на едно от превозните ѝ средства в автопарка. Променихме външния вид на бус на Аутопро, като го направихме лесноразпознаваем сред безбройните коли по пътищата. Новата визия на превозното средство гарантира 24 часа качествена и ефектна реклама на пътя.

За брандирането на колата, използвахме фолио на , фирма на която сме оторизиран производител. Облепихме страните на буса с надписи от фолио 3М Scotchcal 50, подходящо за повърхности с леки 3D кривини. Логото на фирмата направихме в два цвята – червено и черно, следвайки оригиналното фирмено лого. Останалите надписи изпълнихме със същата серия фолио, с което завършихме визията на буса.

Клиентите ни останаха доволни от бързото и качествено фолиране на бус, както и от крайната визия. Най-важната точка от брандирането – грабващ външен вид на превозното средство, го постигнахме на 100% с рекламата на буса на Autopro.


Клиент:  Autopro


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив