Клиент: Интернет магазин за авточасти Autopro

Дата: Април 2017

Гаранция: 3 години

Вид: Брандиране на автомобили

Град: Пловдив

Autopro е интернет магазин за тунинг авточасти, който започва работа през 2010 година и благодарение на качественото обслужване, голяма продуктова гама и квалифициран екип, успява да се наложи на пазара.

Пълна промяна във визията на бус на Аутопро

Компанията се обърна към нас за брандирането на едно от превозните ѝ средства в автопарка. Променихме външния вид на бус на Аутопро, като го направихме лесноразпознаваем сред безбройните коли по пътищата. Новата визия на превозното средство гарантира 24 часа качествена и ефектна реклама на пътя.

За брандирането на колата, използвахме фолио на , фирма на която сме оторизиран производител. Облепихме страните на буса с надписи от фолио 3М Scotchcal 50, подходящо за повърхности с леки

3D кривини. Логото на фирмата направихме в два цвята – червено и черно, следвайки оригиналното фирмено лого. Останалите надписи изпълнихме със същата серия фолио, с което завършихме визията на буса.

Клиентите ни останаха доволни от бързото и качествено облепяне на буса, както и от крайната визия. Най-важната точка от брандирането – грабващ външен вид на превозното средство, го постигнахме на 100% с рекламата на буса на Autopro.