Зоомагазин Aqua Zoo е мястото, в което ще откриете всичко нужно за своите домашни любимци. В него се предлага голямо разнообразие от аквариуми, декоративни рибки и домашни любимци, както и богат асортимент от храни и аксесоари за тях. От Aqua Zoo се обърнаха към нас за изработката и поставянето на реклама за магазина им в Пловдив. Направихме пълно брандиране на обекта. За целта монтирахме табела от еталбонд с обемни букви и апликирахме всички витрини на магазина с фолио.

Табела от еталбонд със светещи обемни букви от плексиглас

Табелата направихме от еталбонд, който въпреки че е много лек композитен материал, се отличава с голяма здравина. Табелата се явява един вид основа на надписа Aqua Zoo Center. Изрязахме в горния десен ъгъл на плоскостта надпис „зоомагазин“ и го подлепихме с червен плексиглас.

Изработихме обемните букви от червен плексиглас и с различна големина (следвайки дизайна на логото). Плексигласът е лесен за обработка материал, който позволява да бъдат създавани различни по големина и форма рекламни надписи и лога. За да бъде изделието напълно функционално по всяко едно време, сложихме светодиоди G.O.Q. LED в обемните букви. Всички надписи по табелата светят ярко вечер и рекламата изпълнява своята роля 24/7.

Перфо фолио предпазва домашните любимци в зоомагазин Aqua Zoo

По желание на нашите клиенти облепихме с два вида фолио стъклените външни витрини на магазина. Използвахме фолио с пълноцветен печат по краищата на стъклата, а в останалата част специално 3М Scotchcal Perforated. Това перфо фолио позволява магазинът да бъде добре осветен, като същевременно предпазва изложените животни от силни слънчеви лъчи.


Клиент:  Aqua Zoo


Дата:  Октомври 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив