Магазин Montre е специализиран за мъжка мода, като предлага голям асортимент от дрехи със спортно-елегантна и класическа кройка. Марката следи в детайли динамиката на световните модни тенденции и успява да ги въплъти успешно в дизайна на дрехите си. Мъжки костюми, сака, ризи, панталони, както и разнообразие от аксесоари и якета ще намерите във фирмените магазини в Пловдив и Асеновград.

От Монтре се обърнаха към нас за изработването и поставянето на реклама за магазина им в Пловдив. Обектът промени облика си с монтираните от нас две табели, които привличат вниманието на минувачите с красивия си дизайн.

Дългогодишният ни опит в проектирането, изработването и изпълнението на реклами, ни позволи да предоставим на нашите клиенти един уникален продукт.

Изящна светеща табела на входа на магазин Montre

Външната табела представлява рекламно изделие, съчетаващо в себе си елегантна визия

и функционалност. Изработихме я двустранна, от прахово боядисан в черно алуминий. Обемното лого на Монтре е в центъра на табелата, оформено като релефни букви.

Те представляват плоскости от червен и прозрачен плексиглас, залепени една върху друга –  тип „сандвич“. Вградени в табелата G.O.Q. LED модули осветяват витрината през нощта. Под логото има прорязан в алуминия надпис „Мъжка мода“, подлепен с плексиглас.

Голяма табела от еталбонд украси витрината на стилната марка

От вътрешната част на витрината също има табела, която също свети. Направихме я от еталбонд с логото Монтре, отново от плексигласови релефни букви. Интериорната табела е едностранна и по-голяма от външната.

Комбинацията от двете табели оформя ефектната външна реклама на магазин Монтре.


Клиент:  Monte


Дата:  септември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив